GSC Haber Okan Buruk: "En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1766345659246.webp

Okan Buruk: "Gabriel Sara için ayrıca sevindim. Icardi'nin gol atmasına sevindim. Bir rekor kırdı, onu tebrik etmek istiyorum."

Okan Buruk: "Liderliğimiz sürüyor. En yakın rakibimize üç puan fark attık!"

Okan Buruk: "Hagi ve Icardi, iki tane büyük oyuncu. Hagi ile beraber oynadım. Icardi ile teknik direktörü olarak çalıştım. Çok özel, çok önemli. Oyuncu kalitelerinin yanında Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış, Galatasaray'ın marka değerini yukarı çekmiş değerli isimler. Mauro geçen yıl sakatlık geçirdi, oradan dönüşü, attığı gollerle yine fark yaratıyor. Onun burada olması bizim için çok değerli!"

Okan Buruk: "Transferde her bölgeye hazırlık yapıyoruz. Çok iyi oyuncu ve kadrolara sahibiz ama yaşadığımız sakatlık ve cezalarla birlikte zor dönem yaşadık. Bu dönemi tekrar yaşamamak için katkı sağlayacak oyuncular düşünüyoruz. Savunma, orta saha ve ön tarafa üç yere bir katkı verebilir miyiz diye düşünüyoruz."

Okan Buruk: "Elimizdeki oyuncuları kadroda tutup, Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maça hazırlanmak istiyoruz. Bize katkı sağlayacak oyuncuları kadroya katmak istiyoruz. En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceğiz."

Okan Buruk: "En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız ama bundan önce de yaşadık, çok iyi oyuncuları almak için biraz beklemeniz, zaman harcamanız, alacağınız takımın bırakması, onların da Avrupa maçları var bir çoğunun, bu süreç biraz zor geçiyor ama bu konuda çok istekliyiz..."

1766347595504.webp

Okan Buruk: "Tatili hak ettiler, şimdi gidip tekrar Süper Kupa için dönecekler."

Okan Buruk: "Hep almak istiyoruz tabii ki, bizim ülkemizde hep alalım istiyor herkes ama burada bunun mali yönü var. Hem paraları düzenli ödemek zorundasınız, hem TFF ve Avrupa'ya verdiğiniz bütçe sorumlulukları var. Osimhen, Uğurcan, Singo gibi oyuncuları aldığınız senaryoda gerçekten inanılmaz bir bütçe harcıyorsunuz. Bunun üstüne 3 tane daha oyuncu alalım diyemiyorsunuz yani. Bunu bazen atlıyoruz yani. Kadro yapılanmasıyla ilgili eleştiriler normal ama çok maliyetli transfer yaptığımızı da bilmek ve bunun gerçekten hakkını yapanlara vermek gerekiyor. Şanssız dönem yaşadık mı, yaşadık. Alacağımız oyuncuları Şampiyonlar Ligi'nde kalan iki maçta oynatamıyorsunuz biliyorsunuz. Takviyeye ihtiyacımız var, her bölge için hazırlık yapıyoruz."

Okan Buruk: "Görüşmelerimiz var. En büyük zorluklar, tabii ki diğer takımların da Avrupa'da devam etmesi. Düşündüğümüz oyuncuların da takımları devam ediyor. Yine sabırlı olup, kadromuza gerçekten katkı verecek oyuncuları içeri koymamız gerekiyor."

Okan Buruk: "2026 hepimiz için, Türk futbolu için, ülkemiz için hayırlı bir olsun. 2026'da 26. şampiyonluğu yakalamak istiyoruz. Bizim için çok önemli ve çok değerli bir şampiyonluk, Avrupa'da da başarı istiyoruz."

Keske hic transferle ilgili konusmasan, zira söylediklerin hem cikmiyor hemde bizi cildirtiyor

Okan Buruk: "Gabriel Sara için ayrıca sevindim. Icardi'nin gol atmasına sevindim. Bir rekor kırdı, onu tebrik etmek istiyorum."

Okan Buruk: "Liderliğimiz sürüyor. En yakın rakibimize üç puan fark attık!"

Okan Buruk: "Hagi ve Icardi, iki tane büyük oyuncu. Hagi ile beraber oynadım. Icardi ile teknik direktörü olarak çalıştım. Çok özel, çok önemli. Oyuncu kalitelerinin yanında Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış, Galatasaray'ın marka değerini yukarı çekmiş değerli isimler. Mauro geçen yıl sakatlık geçirdi, oradan dönüşü, attığı gollerle yine fark yaratıyor. Onun burada olması bizim için çok değerli!"

Okan Buruk: "Transferde her bölgeye hazırlık yapıyoruz. Çok iyi oyuncu ve kadrolara sahibiz ama yaşadığımız sakatlık ve cezalarla birlikte zor dönem yaşadık. Bu dönemi tekrar yaşamamak için katkı sağlayacak oyuncular düşünüyoruz. Savunma, orta saha ve ön tarafa üç yere bir katkı verebilir miyiz diye düşünüyoruz."

Okan Buruk: "Elimizdeki oyuncuları kadroda tutup, Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maça hazırlanmak istiyoruz. Bize katkı sağlayacak oyuncuları kadroya katmak istiyoruz. En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceğiz."

Okan Buruk: "En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız ama bundan önce de yaşadık, çok iyi oyuncuları almak için biraz beklemeniz, zaman harcamanız, alacağınız takımın bırakması, onların da Avrupa maçları var bir çoğunun, bu süreç biraz zor geçiyor ama bu konuda çok istekliyiz..."
Son bir hafta kala sıçış transferlerine hazır olalım

İş düşmez denilen Kazımcan olmasa kâğıt üzerinde sol bekimiz yoktu son 1 ayın %80’inde.

Sallai bek değil ama oraya çektik. Singo stoper mi bek mi hala anlayamadan sakatlandı 2 defa.

Plan düzgün olmalı. Ama hantal da kalmamalıyız transferde.

Karşımızdaki güçler en ufak hatamızı cezalandırmak için bekliyor sezon başından beri.

Sallandık yıkılmadık ama 2. Kez olmamalı bu.

Okan Buruk: "En kısa zamanda bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız ama bundan önce de yaşadık, çok iyi oyuncuları almak için biraz beklemeniz, zaman harcamanız,
lan madem öyle bir durum var 2 ay önceden başlasana gerekli oyuncular ve takımlar ile anlaşmaya, yine son 2 güne kalacak demiş resmen

Geri
Üst Alt