Okan Buruk: "Evet ikisi bir arada oynayacak. Belki de 3'ü birden oynayacak"

ft de kadikoye elmander drogba burak üclüsü ile cikmisti

o dönem sacmalamasaydi belki orada galip gelirdik

İcardi temposu sıfırlanmışti en son. Osimhende ileride oynayacak geride 8 kişi mücadele edecez o zaman. Çok zor bi iş. Cift forvet oynayan bir tane avrupa kulübü kalmadı çünkü ileride deli gibi press yapan calim atan gerektiğinde kanata inen top taşıyan forvetlerle oynanır cift forvet. Hoca da bunun farkındadır zaten ancak elimizdeki forvetler hayvani adamlar kesmemek için takım oyunundan ödün vereceğiz sanırım.

Hucum da 3-5-2 oluyor aynen yunus ice giriyor jacops sol koridor’u kullaniyor

Fener maci gibi yani ama mertens yerine icardi dahil olur,mertens’in baglanti rolünü de iki oyuncu dan biri yapar veya yapmak zorunda iyi oyun icin
O bağlantıyı ancak Necati veya elmander yapar cift forvet için ikiside uygun değiller malesef.

Rakip takimin oyunculari,,,

Sahanin ortasinda durup, bizim takimi sayacak..!

Cunku cok kalabalik oldugumuzu dusunecek

Elinde 3 tane iyi santrafor varken -ve bunlardan biri aşk adamı ve kral İcardi'yken- mecbur iki tanesi 11'de olacaktı daha Osimhen alınırken bilinen birşey aslında zaten.

Hoca nın Yunus u kazanıyor olması çok önemli. Bana kalsa doğru kiralardım.

İşin kötü yanı şu diyelimki ikiside kötü oynuyor ikisinide çıkartamayacak bu durumda Mertens'ten faydalanamayacağız. Garip bir durum olacak bakalım süreç nasıl işleyecek.

Osimhen atletik özellikleriyle orta sahadaki eksiği kapatabilir. Icardi'nin de pas özellikleri çok iyi. Olabilir aslında. Ligdeki takımlar için çok büyük bir ikili.

“Hakemin maçı 3-1’e getirmesi sonrası..”
”1-2 prokatif hareket dışında bişey olmadı, zaten o provakasyonları da hep aynı kişi yapıyor.”

Sempati seviyemi arttıran cümleler..

icardo ancak mertens yerine oynar artık da onun kadar okanball presi yapabilecek mi? 25 yaş ortalamalı dinamik GS'ye dokunmayın kardeşim ritim de tutmuş hazır, beni taşıyın diyen topçulardan gına geldi.

Lig seviyesinin çok üzerinde iki forvetimiz var. Keyfini çıkaralım. Endişelerinizi kendinize saklayın.

Fenwre karsi gayet guzel 442 ciktik iste. Niye olmasin? Ozellikle evimizdeki maclarda.

Geri
Üst Alt