GSC Haber Okan Buruk: "Fenerbahçe için bu şekilde 5 penaltı sayabiliriz"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Fenerbahçe için belki 5 tane penaltı sayabiliriz bu şekilde. Sene içerisinde o kadar çok eylem sayabiliriz ki... Oyuncuların saha içerisindeki tavırları tabii ki çok önemli. Bunun kararını verecek kişi hakemdir. TFF, benim oyuncuma kim sahtekâr diyorsa gereken cezayı verecektir."

Okan Buruk: "Yunus'un dizinde Ajax maçında bir sakatlığı olmuştu. Ajax maçından sonra arka adalesinde de ufak bir ağrısı olmuştu."

Okan Buruk: "Duygusal bir ülkeyiz, en fazlasını istiyoruz. En fazla istemeyi de Galatasaray yarattı. Başkanımız 3. yılında bunu yarattı. Böyle olunca transferler geç kaldığında bir baskı oluşuyor. Bence planladığımız ve istediğimiz gibi çok iyi geçti."

Bu adana demirden keşke alacağımız falan olsaydı. trabzonspor, eskişehiri yıllarca süründürmüştü alacağını alamadığı için.

24 şubatta fbyi yenip atmak istiyoruz sahada iyi hazırlan

Okan Buruk: "Fenerbahçe için belki 5 tane penaltı sayabiliriz bu şekilde. Sene içerisinde o kadar çok eylem sayabiliriz ki... Oyuncuların saha içerisindeki tavırları tabii ki çok önemli. Bunun kararını verecek kişi hakemdir.

TFF, benim oyuncuma kim sahtekâr diyorsa gereken cezayı verecektir."

Kendisini ifade etmek mecburiyetinde birakiyorlar, asil hirsiz arkaya yaslanip izliyor.

Mertense sahtekar diyen sana şaibeli şampiyonluk kazandın diyen kankiton acundu

Hani sonrasında dostuz olur öyle şeyler dediğin

Hatırlatayım dedim

Okan Buruk: "Fenerbahçe için belki 5 tane penaltı sayabiliriz bu şekilde. Sene içerisinde o kadar çok eylem sayabiliriz ki... Oyuncuların saha içerisindeki tavırları tabii ki çok önemli. Bunun kararını verecek kişi hakemdir. TFF, benim oyuncuma kim sahtekâr diyorsa gereken cezayı verecektir."

Okan Buruk: "Yunus'un dizinde Ajax maçında bir sakatlığı olmuştu. Ajax maçından sonra arka adalesinde de ufak bir ağrısı olmuştu."

Okan Buruk: "Duygusal bir ülkeyiz, en fazlasını istiyoruz. En fazla istemeyi de Galatasaray yarattı. Başkanımız 3. yılında bunu yarattı. Böyle olunca transferler geç kaldığında bir baskı oluşuyor. Bence planladığımız ve istediğimiz gibi çok iyi geçti."

Transfer dönemi iyiydi. Başarılı geçti harbiden.

Benim başlık çöpe gitti yazık oldu :)

Bizim ülke futbolunun en büyük problemi satılık spor medyası yapılanmasıdır. Bütün pislikleri örten de terse algı yapan da o satılıklardır

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt