Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Ben bu ezikleri taniyorsam yarin puan kaybederler![]()
BAY haftası gibi 3 puan ceplerinde hiç beklentiye dahi girmeyin. Fark atarlar hatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu ezikleri taniyorsam yarin puan kaybederler![]()
Bizim takım yıllardır öyle Sneijder ve hamitten sonra sut cekebilen adam almadikben niye bitireyim sami senin sergio,muslera ve zaniolo bitirdi bizi, dedik şu takıma ortasaha alın diye. şut çekmeyi bilen adam yok
şu maçta şut çekmeyi bilen bi adam olsa ceza sahasına gömülen takıma en az 2 tane saplamıştıBizim takım yıllardır öyle Sneijder ve hamitten sonra sut cekebilen adam almadik
Sponsorları ve aldıkları teşvikler. Bugün kendilerini yırtmalarına rağmen maçı yaptığımız bireysel hatalarla biz verdik.Ulan ben su olayi anlamiyorum bu anadolu takimlari bize niye aslan kesilirken fb ye karsi kediye donusuyorlar ne yani gs ye karsi bu kadar motive olmalarinin sebebi ne
şu an ligin açık ara en az gol yiyen takımıyız. Biliyorsun değil mi?son haftalara özel biraz daha kazma ve itidalli oyuna dönersen memnun oluruz hocam. bu kadronun herkese gol atabilecek kalitesi ama kimseyi de golsüz geçiremeyecek bi gevşekliği var. arkayı sağlam tutup malca hatalarımızdan dönecek zararı en aza indirgemek durumundayız. iyi oyunun değil 3 puanın kar edeceği haftalardayız artık.
Bence bu hafta hakemler koruyor algısını kırmak için korumayacaklar hatta 1-2 aleyhine hakem hatası bile bekliyorum. O yüzden puan kaybı olasıBen bu ezikleri taniyorsam yarin puan kaybederler![]()
şu an ligin açık ara en az gol yiyen takımıyız. Biliyorsun değil mi?
Karagümrük, Fenerbahçe maçında mesela bizden daha fazla gol pozisyonuna girdi, xg de bizden daha fazla ama attığı gol 1. Kaldı ki Karagümrük ligin en çok gol atan 4 takımından biri, şansızlığın üstüne bireysel hatalar da eklenince normal bir sonuç. Takımın şu an hücumundan çok savunması iyi. Karagümrük gibi bir takıma da 90 dakikada 2-3 pozisyon verirsin.
Bence plansızlıktan 3 gol yemedik. Farklı planla da çıksaydık bu goller yenebilirdiligin en çok atan da takımlarındanız ve isim isim ve kalite bazında bakarsan bu takımın ön tarafı rakiplere karşı esas farkı yaratan, bu takıma ligin en kaliteli kadrosu dememizi sağlayan bölge. ayrıca kanatlarımız da biraz daha kontra oyununa dayalı kontrollü bi futbol için uygun isimler. elimizde ghezzal, arda güler, irfancan filan yok ki kağnı gibi oldukları için ayaklarına baktığımız her anda set oyununa ihtiyaç duyalım. bugün karagümrük'ün yaptığını biz yapsak belki bu maç 4-0 biterdi. ortada ezber kalite bi oyun yoksa en azındna şampiyonluk haftalarında biraz daha garantici bi oyuna dönmenin ayıbı yok. en azından çıkaramayacağın kadar golü yemenin önüne geçersin.
Son dakika torreira vurdu az farkla kacti. Oliviera milleti nisanliyor zatenşu maçta şut çekmeyi bilen bi adam olsa ceza sahasına gömülen takıma en az 2 tane saplamıştı
Senin kalecin armutlugundan yedi golleri dogrudurBence plansızlıktan 3 gol yemedik. Farklı planla da çıksaydık bu goller yenebilirdi
normalde torreira şutör bir adam değildir o bile sergiodan iyi şut çekiyorsa gerisini sen düşünSon dakika torreira vurdu az farkla kacti. Oliviera milleti nisanliyor zaten
Nasıl yaaaOkan Buruk’tan Gomis açıklaması:
Perşembe günü bana bundan sonra oynamak istemediğini söyledi. Bu benim için çok büyük sürpriz oldu