GSC Haber Okan Buruk: "Gabriel Sara bugün takımla birlikte olacak"

osimen yol yorugunu oldugu icin icardi ile baslar maca kesin

Cok erken olmadi mi basin toplantisi yav

Ya hocam her transfer dönemi aynı sıkıntı. dünyada bi tek biz mi transfer yapıyoruz. 4. senedeyiz senle hiç bi dönem hatırlamıyorum ki transfer sezonları sancısız geçsin. sen diyosun ki oyuncularla görüşmeler analizler falan yapıyorum. bunu senin yerine yapacak adam yok mu? yada sahayı konsantre tutacak teknik ekip? bi yerde bi yanlıslık var ısrarla da çözmüyorsunuz şu problemi.

Yayini izliyorum. Kamera enteresan, Ai gibi duruyor goruntu garip sekilde

Singonun kariyeri bitti mi bu nasil aciklama. Sprint atarsa daha kötu olur? Ee nezaman sprint atabilir onu da söyöe bilelim

Singo olayını normalleştirmeye çalışıyor

Akanji 15 milyon almak varken hem stoper hem sağ bek diye Singoya 30 verdirttim ondan yararlanamadım 30 milyon daha bi sağ bek için sokturttum dedirtmemek için kıvırıyor. En az 1 ay daha yoktur kesin

Yener İnce: "Gabriel Sara için elimizdeki teknolojik imkanları kullanıyoruz. Ağrılarını azaltmaya çalışacağız."

Yener İnce: "Osimhen’in Nijerya milli takımında aşilinde bir ağrısı oldu, burada çıkacak idmana. Oynamasını bekliyoruz. Herkesin ufak tefek sakatlıkları olabiliyor."

Yener İnce: "Taraftarlarımız her zaman en iyisini isteyecek ama ben duygusal hareket edemem. Oyuncu sakat ise sakattır."

Yener İnce: "Singo'nun önümüzdeki 8-10 gün içinde maç fikstürüne göre dönmesini planlayacağız."

Singo maçlara çıksa da her yere düştüğünde, ikili mücadelede, deparda, bacağını tuttuğunda eyvah diyeceğiz.

Aynı durum Jakobs için de geçerli.

Yalan ağızlarına yuva yapmış.
Yener Ince: "Sara için sizlerin verdiği bir aylık süre doğru. Sol dış yan bağında bir yırtık var. Gabriel Sara için elimizdeki teknolojik imkanları kullanıyoruz. Ağrılarını azaltmaya çalışacağız. Ağrıyı tolere edebilirsek kadroya almaya çalışacağız. Ancak riske etmemeye çalışacağız."

Geri
Üst Alt