- 16 Haziran 2010
- 208.724
- 162.422
- 6.838
Okan Buruk: "Deplasmanda kazanma rekoru vardı ve onu kırdık. Dünya çapında usta oyuncularımız var ama onun yanında karakterleriyle, insanlıklarıyla gerçekten çok etkileyiciler. Bana gurur veriyor bu. Ben bir Galatasaraylıyım, Galatasaray forması altında böyle oyuncuları görmek ayrıca mutlu ediyor..."
Son zamanlarda sosyal medyada Icardi hakkında eleştiriler olmuştu?
Okan Buruk: "Icardi asla tartışmaya açık bir oyuncu olamaz benim için. Onun sahada olması, yaptığı liderlik, toplu topsuz rakibi psikolojik olarak etkilemesi.. Gol atmasa da bizim için çok değerli, tabii ki gol de önemli ama bir sakatlık geçirdi oradan da erken döndü, hep oynamaya çalıştı. Onun aidiyeti çok önemli. Oyuncularımıza sahip çıkmamız gerekiyor!"
Okan Buruk: "Hedeflerimizin büyük olduğu ve hep yukarı gitmemiz gerektiğini konuşuyoruz. Hedefimiz tekrar Avrupa'da kupa kazanmak. Avrupa kolay değil ama en iyisini yapmak istiyoruz."
Okan Buruk: "Bu doğum günümü maçtan sonra (gülerek) karşılıyorum."
Okan Buruk: "Victor Osimhen'in ikinci golü iptal edilseydi; çok üzülürdüm."
Okan Buruk: "Bugün oyuna sokamadığımız oyuncular oldu. Onlardan biri Victor Nelsson. Onu da ilerleyen maçlarda değerlendirip süre vermek istiyoruz."
Okan Buruk: "Jakobs, adalesinde sertlik hissetti. Göreceğiz MR sonrası net şekilde. Gözüken; ilk maçı yakalaması zor. Beşiktaş maçı için önümüzde süreç var, o maçı yakalama şansı olabilir... Bugün Berkan oynadı, çok iyiydi. Önemli performanstı."