GSC Haber Okan Buruk: “Galatasaray her zaman topu rakibe vermeyen bir oyun oynar...”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1769545488591.webp

Okan Buruk: "Manchester City maçını kazanıp, ilk 16'nın içine girmek için elimizden geleni yapacağız."

Okan Buruk: "Belli bölgelerde eksikleri olduğunu düşünüyoruz. Biz de kadro olarak toparlandık. Yunus Akgün hastalığı nedeniyle idmana çıkmadı. Ufak tefek ağrıları vardı. Barış Alper Yılmaz'ı idmanda kullandık. Lucas Torreira sakatlık geçirmişti, idmanda bir bölümde yer aldı. Wilfired Singo'yu kadroya aldık."

Okan Buruk: “ Frankfurt maçındaki dört golü neredeyse savunma hatalarımız belirledi. Son maçlara doğru oyuncuların maça olan motivasyonları daha yüksek oluyor. Her hata rakip tarafından çok çabuk değerlendirilebiliyor.”

Okan Buruk: “Galatasaray her zaman topu rakibe vermeyen bir oyun oynar, bunu da yarın deneyimleyeceğiz.”

Okan Buruk: “ Biz iyi bir takım olup beraber hareket edersek meydan okuyabiliriz. Rakibi hataları değerlendirdiğinde Manchester City savunma olarak zorlanıyor. Top rakipteyken takım halinde savunma yapmamız gerekiyor ve rakip sahaya hızlı geçmemiz gerekiyor”

Okan Buruk: “Bu seviyede büyük takımlar arasında farklar görmüyorum. Haftalık formlar önemli. Sakatlıklar ve eksikleriniz varken bir sonraki tura hangi oyuncular ekleyebiliyorsunuz bu önemli. Rakip seçmek diye bir şeyimiz yok. Üst turda kim çıkarsa çıksın hedefimiz ilk 16. Diğer ihtimalde de karşımıza kim çıkarsa çıksın baş edebilecek güçteyiz!"

1769545591863.webp

İlkay Gündoğan: "Bu stadyumda tekrar oynamayı, dört gözle bekliyorum. Umarım iyi bir skorla İstanbul'a döneriz."

Soru: "Pep'i tanıyorsun, takıma ve Okan Buruk'a neler söyledin?"

İlkay Gündoğan: "City ve Pep hakkında fazla söylenecek bir şey yok. Herkes biliyor zaten. Onun için benim aslında fazla bir şey dememe gerek yok. Taktikleri de az çok bilirim yani. Bireysel kalitesi yüksek bir takım. Bizi zor maç bekliyor. Şampiyonlar Ligi seviyesinde herkes zordur. İyi hazırlandık. Kendimize güveniyoruz."

Manchester'ı takip ediyor musun?

İlkay Gündoğan: "City'yi hala takip ediyorum. Hala taraftarıyım bu kulübün, bu hocanın, bu oyuncuların. Olabildiğince çok maçlarını izlemeye çalışıyorum. Arsenal'i yenebilecek seviyedeler. Farkı azaltacaklardır."

İlkay Gündoğan: "Erling Haaland gol makinesi. Gol atmak için her şeye sahip. Bir sezonda istediği kadar gol atabilir. Onu kontrol etmek imkansız. Takım olarak Haaland'ı ve City'yi pozisyona sokmamaya çalışacağız."

İlkay Gündoğan: "Galatasaray'ın yeri benim kalbimde başka bir yerde. Çocukluğumdan beri bu Galatasaray'ı takip ediyorum. Okan hocamın takımını da hayranlıkla izliyordum. Galatasaray'a olan sevgim bambaşka, burada olmaktan çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir takıma karşı oynamak gurur verici."

Seri başı olalım derken bilmem ne başı olmayalım da.. İnşallah şaşırtır kazanırız.

Okan Buruk: "Manchester City maçını kazanıp, ilk 16'nın içine girmek için elimizden geleni yapacağız."

eintracht maçından önce de bu ağızla konuşmuştun 5 tane yedirip oturdun

gamsız gamsız kazanmaktan fln bahsedio yine
biri şuna CL'de deplasman maçına çıktığını karşısında da dünyanın en pahalı takımlarından biri olduğunu ve maça konsantre şekilde çıkacaklarını hatırlatsa ii olur

Tarihi maç. Skordan bağımsız şu maçı oynayacak olmak bile muazzam. Hocam fırsattan istifade gerekli politik açıklamalarını yapmış.

Liverpool maçında nasıl oynadıysan aynı istek, ciddiyet ve konsantrasyonda oynaman hatta o maçta verdiğin pozisyonların bir çoğunu bu maçta vermemen gerekiyor. Çünkü bu sefer rakipte Haaland diye bir adam var. Kaleci, defans hattı ve orta saha tandeminin özverili bir şekilde kusursuza yakın oynaması gereken bir maç. Gerisi başta Osimhen olmak üzere forvet hattındaki oyuncularımızın beceri yüzdesine kalıyor. Başka türlü maça ortak olma şansımız olduğunu düşünmüyorum. Deplasmanda olması vesilesi ile Liverpool maçından daha zor bir maç.

Sayın teknik direktörümüz şekil yapmaya gelmiş ama bir ellerine alırlarsa bunlar bizi ne olduğunu anlayamayız deplasmandayız haddimizi bilerek sabırlı olmalıyız tek yol bu

Bu muhteşem maça yakışır seviyede açıklamalar geldi Okan Hocam ve İlkay Gündoğan'dan. İlkay gibi Uluslararası tecrübesi çok yüksek ve 8 sene Manchester City forması giymiş bir oyuncuya yakışırdı zaten bu toplantı. Hocamız zaten kendisini kanıtladı. Haydi bakalım.
InCollage_20260127_234029859.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sağlam kapanmamız lazim ilk 15 20 dk. Bunu yapmayacağını biliyorum ama. Bu maçı sığır pressi avrupaya tanıtım maci Olarak gördüğünden adım gibi eminim. Hayvan gibi saldıracaz gibime geliyor yarın.

Geri
Üst Alt