Okan Buruk, Galatasaray ile 2 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

sözleşme süresi önemli değil şampiyon olamazsa bu herifler yine gönderebilir kıskanıp 5 senelik imzalasalar bile

bu sezon yine başarılı olursa burada kalmaz zaten, elimizde tutamayız. imkansızlıkla savaşacak bu sezon

Bu sezon şampiyon olamasak bile devam etmeli. 2 sezonda elit bir teknik direktör olduğunu kanıtladı bayern maçlarında oynattığı futbolla avrupada da başarılı olabileceğini gösterdi. Bence tek eksiği uysal karakterli olduğu için yeri geldiği zaman elini masaya vuramaması bu sene Erden Timur'un eksikliğinde o yönünü de geliştirmesi gerekecek onu da becerebilirse Fatih Terim'in yanına yazabiliriz ismini.

okan buruk'un bu sene her türlü son senesi olacağını düşünüyorum

şampiyon olursa avrupa'dan mutlaka büyük bir teklif alacağı kesin

şampiyon olamazsa hem yönetim, hem camia kaosuyla kalmasını zor görüyorum

Sevgi pıtırcığı olmaya devam edip, devamlı rakip takıma, antrenöre, hakemlere saygı çerçevesinde övgüler dizmeyi bırakmazsa bu sezon patlar, zira arkayı toplayacak ve hakları savunacak bir Erden Timur yok. Ezer geçerler, ne olduğunu anlamaz. Bu sezon daha şahin ve kararlı bir duruş sergilemesi lazım. FT gibi ayarı da kaçırmamalı tabii fakat geçtiğimiz sezonki gazı kaçmış kola misali yumuşak tavırlarıyla devam ederse işi epey zor olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son senesi olacagini düsünüyorum

Hocanin motivasyonu yüksektir bundan eminim 5. Yildiz icin mücadele etmeye hazir ama ne yazik ki bu mücadele de yalniz kalacak

Takimi bir arada tutmak zor olacaktir

Allah yardimcisi olsun

2 sene üst üste sampiyon olarak beni yaniltmadigi icin de ayrica tesekkür ederim

Herkesin salladigi dönem bile desteklemekten vaz gecmedim cünkü hoca da eski fatih terim isigi var

Tamam haydi yeniliyorsunuz hoca ile sözlesmeyi , iki sampiyonluk icin bunu da haketti ama bunun yaninda ciddi anlamda bir taktiysen hoca dahil olmasi gerek ekibe, cünkü okan buruk oynattigi oyunu rakip kitlerse buna karsilik bir hamle yapamiyor ve bireysel yeteneklerin ayaklarina muhtac kaliyoruz.

Eger bu yapilmassa bence yazik olur, cünkü oyunumuzu Süper Ligde takimlar cözdü ama genelde Kadro farki ile veya bireysel yeteneklerle karsilik veriyorduk ama Molde Kopenhag, Prag gibi ekiplere karsi bunu yapamadik. Onun icin cok iyi yabanci bir taktiysen bu Kadroya dahil olmali.

Geri
Üst Alt