- 5 Eylül 2014
- 85.287
- 71.312
- 4.513
Baya güldüm doktorOkan Hoca : Guardiola'nin kendisini gelistirmesi lazim. ( gulerek )
Allah da seni güldürsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya güldüm doktorOkan Hoca : Guardiola'nin kendisini gelistirmesi lazim. ( gulerek )
Ne olduAllaaaaaaaah osimheeeeeeen geliyorrr
Paralel evrende mi?Allaaaaaaaah osimheeeeeeen geliyorrr
Osimhen burayi isterse yönetim elinden geleni yapacak gibi bir sey söylediNe oldu
Osimhen kalmak isterse şartları zorlayıp bonservisini almaya çalışacağız dedi okan hoca.Ne oldu
(Gülerek)Okan Buruk: "Galatasaray, Osimhen'i isterse her şartı zorlayacak. Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda da oynamaz. Bunu da söyleyeyim."
Bravo hoca
Aynen dostumRıdvana konuk olduğu için mi
Okan Buruk: "Galatasaray, Osimhen'i isterse her şartı zorlayacak. Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda da oynamaz. Bunu da söyleyeyim."
evet bu acı gerçeği bir diğer başlıkta belirttik bugün. Tek şansımız UEL'i alıp rüya bir serüvenle sezonu tamamlamak ve 2000'lerin başında olduğumuz gibi dünya devi statüsüne ulaşmak. Yoksa para mara işleri halledilir bir şekilde.Osimhen istemiyor diye yorumladım.