- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
bu adam niye geldi yine ya doruğum!!Kessss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam niye geldi yine ya doruğum!!Kessss
Senin sayende dostum. Ne güzel gebermişti.bu adam niye geldi yine ya doruğum!!
totem yapıyordur Samet bizim kardeşimiz. Ortalık yapay zeka gibi tamam mamam diyenlere mi kalsın!!Senin sayende dostum. Ne güzel gebermişti.
Herifin kin dolu postlarini gormekten biktim. Kazansakta kerem akturkoglu, okan buruk ve baris alper dusmanligi yapmayı birakmiyor.
Mamam diyeni hep likelarım bentotem yapıyordur Samet bizim kardeşimiz. Ortalık yapay zeka gibi tamam mamam diyenlere mi kalsın!!
YanlışLigde muazzam yaw derbi performansı yanlışım yoksa totalde fbjk ve ts maçlarında
14 maç 11 G 2 Y 1 B
Bir tek kupada bjk maçı kötü oldu
Yanlış
FB ligde 5 maçta 3 g 1 b 1 m
BJK ligde 5 maçta 4 g 1 m
TS ligde 4 maçta 3 g 1 b
Toplam 14 maçta 10 g 2 b 2 m
oyuncular hocasız kendi çıksa minimum 13 kazanırdı :/Yanlış
FB ligde 5 maçta 3 g 1 b 1 m
BJK ligde 5 maçta 4 g 1 m
TS ligde 4 maçta 3 g 1 b
Toplam 14 maçta 10 g 2 b 2 m
Rica ederim ÇobansporSağol zarp duzelttigin icin
Arenada feneri yenersen derbi krali diyebiliriz senin icin hocam. Icerde kazanalim artik
800 milyar yuroluk kadroyla büyük iş başardın emirhan topçulu bjkyi gustavo henrikeli fbyi yenerek helal
Acaba yılın hocasına fifa senide mi aday gösterse
Ayrıca Galatasaray takımı ne la
Biz diyeceksin
Yoksa sen biz değil misin
herkes 5-0'ın intikamı için gs 9 kişi hücum yapacak diye bekledi. ki böyle çıksak bjk'in ekmeğine yağ sürerdik. adamların en büyük silahı kontra ataklar çünkü.bjk maçına intikam maçı gibi gereksiz motivasyon, gerginlikle çıkmamak hoca adına olumluydu. laubaliliğe kaçmayan rahatlık takıma iyi yansıyor.