Okan Buruk: "Galatasaray takımı 2.5 senelik benim dönemimdeki derbileri çok fazla kazandı"

Sağ bek yok, sol bek yok… rakibe bakıyorum orijinal mevkisinde oynamayan kimse yok ve güle oynaya kazanıyoruz.

Keza FB kadrosu tam dün Bodrum’a oynadığı futbol, bizim Beşiktaş’a oynadığımız futboldan daha kötü.

Evet eleştiriyoruz, daha iyi olabilir diyoruz ama hakkını da yemeyelim. 10 haftada en az 5’er puan fark attı iki rakibine ve iki rakibini birden yendi, iki rakibi de henüz birbiriyle oynamadı.

Senin sayende dostum. Ne güzel gebermişti.

Herifin kin dolu postlarini gormekten biktim. Kazansakta kerem akturkoglu, okan buruk ve baris alper dusmanligi yapmayı birakmiyor.
totem yapıyordur Samet bizim kardeşimiz. Ortalık yapay zeka gibi tamam mamam diyenlere mi kalsın!!

Sağol hocam. aklıma korkunç canaydınlı, terimli, adnan polatlı derbi zamanları geliyor.

Penaltıya yakın ne ya. Net penaltı diyeceksin

Arenada feneri yenersen derbi krali diyebiliriz senin icin hocam. Icerde kazanalim artik

Derbilerin efendisi. Kıymetini bilelim. Rakipler zırt pırt hoca değiştiriyor.

bjk maçına intikam maçı gibi gereksiz motivasyon, gerginlikle çıkmamak hoca adına olumluydu. laubaliliğe kaçmayan rahatlık takıma iyi yansıyor.

yigidi öldür hakkini yeme.

Ligde cok iyi gidiyor ve belki de 2000'lerin döneminden sonraki en dominant Galatasaray'i izliyoruz.

Ama Avrupa'da da artik devam ettirelim su formu. Elfsborg maci güzel oldu, böyle devam.

800 milyar yuroluk kadroyla büyük iş başardın emirhan topçulu bjkyi gustavo henrikeli fbyi yenerek helal

Acaba yılın hocasına fifa senide mi aday gösterse

Ayrıca Galatasaray takımı ne la

Biz diyeceksin

Yoksa sen biz değil misin

aynen 800 milyar yüroluk kadro aynen.

kadrodaki orijinal bek sayısı = 1

bir tane adam var, bazen 9 numara oynuyor, bazen sol açık, bazen sağ açık. dün de sol bek oynadı. bazen sağ bek de oynuyor.

kapıcılar kralı sait gibi kullanıyoruz herifi :d

bjk maçına intikam maçı gibi gereksiz motivasyon, gerginlikle çıkmamak hoca adına olumluydu. laubaliliğe kaçmayan rahatlık takıma iyi yansıyor.
herkes 5-0'ın intikamı için gs 9 kişi hücum yapacak diye bekledi. ki böyle çıksak bjk'in ekmeğine yağ sürerdik. adamların en büyük silahı kontra ataklar çünkü.

90 dk 1-2 pozisyon vererek maçı bitirdik.

sadece oyuna müdahalesi rezaletti. onu da söyleyelim.

Hiç bir final maçını kazanamiyiii

Geri
Üst Alt