Okan Buruk: "Galatasaray taraftarı mutlu olsun. Bizim pozitif düşünceye ihtiyacımız var!"

fatih hoca da hamza da boyle paratoner gibiydi tum elestirileri gogusler yumusatir taraftarin gazini alirdi.

fatih hoca yine lafini esirgemezdi ama okan hocam da ayni hamza gibi , umarim yeri geldiginde sesini yukseltmesini de bilir cunku artik o krediyi kazandi

Mevcut geçen seneki kadro Avrupa için Cl ve Avrupa Ligi için yeterli miydi?? Hayırr, mevcut kadroyla Avrupada başarı olmayacağını biliyor taraftarr niye göz göre göre lades diyorsun, kendini kandırıyorsun hocam, 2 w.class transfer yapılmaması sebebiyle 1 sene çöpe atılacak. 2 adam almaktan hacizler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamza Hamzaoğlundan esintiler gibi..

Okan Okanoğlu loading..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih hoca da hamza da boyle paratoner gibiydi tum elestirileri gogusler yumusatir taraftarin gazini alirdi.

fatih hoca yine lafini esirgemezdi ama okan hocam da ayni hamza gibi , umarim yeri geldiginde sesini yukseltmesini de bilir cunku artik o krediyi kazandi
Fatih hocam Zeus gibi yildirimi kendi yaratirdi hiçbir şey yoksa bile

Orta sahanin göbeginde hic bir rekabet göremiyorum, torreira sakatlansa elde tutulacak bir adam.dahi yok, aslinda oraya iki oyuncu bile sart.

Sol bekde sag bekte rekabet yok. Bir kanatlarda adam fazlaligi var.

Yangın yapmayın akıllı durun diyor.

Çok mutluyuz hocam kargaspor şu anda eziyor bizi.

İnsanda biraz utanma olacak zar zor son dakikalarda kazandığımız maçlarda bile gidip üçlü çektirmesini biliyordunuz ben olsam utancımdan gidemezdim tribüne

Hocam şu ortama fazlasın bu ortama gore her mac biri gitmeli biri gelmeli hatta gitmeli de değil dehlenmeli öyle bir ortam işte.

Berkan torreira Ziyech mertens dörtlüsü ile olmayacağını görmüş olduk en azından

Abi biz bu filmi zaten görmüştük değil mi..

Yunusunla Berkanınla Kereminle gitmen dileğiyle

Son düzenleme:
Ben şuan mutlu değilim hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt