Okan Buruk: “Galatasaray'ın genlerinde hem Avrupa hem Şampiyonlar Ligi olduğunu söylüyoruz. Tekrar orada olmak bizim için önemli”

Güzel aciklamalar yaptı. İyi çalışmış rakibi. Bir futbol adamının konuşması gerektiği gibi konuştu.

Bizi yerli mevzusundan kurtaracak tek durum üçlüye dönmek radikal bir karar her şeyi berbat etme durumu da var ama öyle.

orta sahada patlayıp tek ramos'u getirebilirsek 3'lü savunma kullanılabilir gibi duruyor. ramos'u ya da nelsson'u yedek oturtacak imkan, apo gibi yerliyi kadrodan çıkartacak bi lig statüsü yok bizde.

Demiştim ama ortasaha transferi için belli bir şey yok diye. Her an devre arasına bıraktık diyebilirler diye söylemiştim. Elde kalan ıskartaya çıkmış bi 8 alıp gelecekler. Fredin 2 gömlek altı bişey bekliyorum

Orta sahaya yeterince onem verilmemesi amatörce olmuş. Demek ki Oliveiraya fazla güveniyor

Fazla maçta olmaz inş.

Okan Buruk: “Bu sezon bazı maçlarda 3lü savunmalı oyun sistemini kullanabiliriz.”

3lu var 3lu var. 352 mi yoksa 343 mü? Hangisini diyor acaba? Bize 352 uyar çünkü

Geri
Üst Alt