- 16 Haziran 2010
- 208.761
- 162.447
- 6.838
Okan Buruk: "Taçsız Kral Metin Oktay'ın veda edişinin 34. yıldönümü. Onu, sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz."
Okan Buruk: "Basketbol Milli Takımımız, Ergin hocamızın önderliğinde dün gece inanılmaz bir şölen yaşattı bize. İnşallah, inanıyoruz ki finalde de aynı tutkuyu gösterip ülkemizi sevindirecekler. Yarın da TV başında olacağız."
Okan Buruk: "Genel olarak özellikle istediğim oyuncular kadroya katıldı. Bu anlamda mutluyum. Başkanımıza, yönetim kurulumuza tekrar teşekkür etmek istiyorum bu konuda. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Birçok mevkide yarışın olacağını düşünüyorum. Özellikle ocak ayına kadar bu kadroyla çok fazla maç oynayacağız. Ocak ayında da hamleler yapabileceğimiz bir yabancı sayımız var."
Okan Buruk: "İlkay Gündoğan çok önemli bir figür. Önemli bir kaptan. Çok önemli bir lider, sadece oyunculuğu değil, çok iyi bir lider de transfer ettik. Aynı şekilde Trabzonspor'dan da kaptan Uğurcan'ı transfer ettik. Bize hem kaliteleriyle hem de saha dışında çok yardımcı olacaklar."
Okan Buruk: "Gündüz maçları oyuncular için biraz daha zor olur. Bu ilk maçımız. Daha sonra iki tane daha gündüz maçı koyuldu bizim fikstürümüzde. Hazırız."