GSC Haber Okan Buruk: "Gol yedikten sonra panik yaptık"

panik yapmadın herifler sana ön alanda baskı yapınca, rakibin kim olduğundan bağımsız patatese bağlıyorsun.
Sevgili Emrah,o da varda ilk yarı ile 2.yarı nasıl bu kadar fark etti o çok anlamsız.Genelde 2.yarılarda vites arttırırız ya.Bu sefer ilk yarı oynayan takım 2.yarı kontak kapattı resmen.Ben bunu hiç anlamadım.Devre arası soyunma odasında ne oldu?Kaç kişiyle oldu?:)) Bilemediğimiz için .Ortasaha resmen 2.yarının başıyla çöktü.

İstifanın i sinden bile bahsetmiyo

Boş beleş konuşma erbabı

Şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diyip her seferinde rezil ediyo bizi maç sonları da lafontenden masallar

Sen ortaya bi yürek koysana hadi

Fb maçını kazanamazsam ya da takımı şampiyon yapamazsam istifa ediyorum diyip eyleme döksene söylemini

Ergin ataman partizan serisinde mi ne seriyi geçemezsek bırakıyorum demişti geridelerdi üstelik seriyi geçti gidip euroligi aldı

Yürek ister bu işler yürek

Nerde kardeşim eylem

Nerde sorumluluk hepsi fos

Bir bok bilmediğinin en çok sen farkındasın o yüzden kendine güvenemiyosun

Hemen pılını pırtını topluyosun veda ediyosun yettin sen artık

Gol yarım saat boyunca geliyorum diye bagirirken su ayıklamayı yapmaya utanmadın mı be Okan

golü yiyene kadar ne oynadın ki ? 45-75 arası oynanan topun hesabını vermek zorundasın. aynısı göztepe maçı içinde geçerli.

Sevgili Emrah,o da varda ilk yarı ile 2.yarı nasıl bu kadar fark etti o çok anlamsız.Genelde 2.yarılarda vites arttırırız ya.Bu sefer ilk yarı oynayan takım 2.yarı kontak kapattı resmen.Ben bunu hiç anlamadım.Devre arası soyunma odasında ne oldu?Kaç kişiyle oldu?:)) Bilemediğimiz için .Ortasaha resmen 2.yarının başıyla çöktü.
İlk yarı rakip kendi cezasahasına çekilip topu bize bıraktı. İkinci yarı adamlar bizim sahada basmaya başladılar ve bu sene bu ne zaman olsa patates olduk. Üstüne bir de gevşeklik eklenince sonuç kaçınılmaz oldu.

valla rakip takım olsam topu bize bırakır atağa çıkmaz çekirdek çitlerdim sahada çömelip nasıl olsa set oyunumuz yok geçişle topu kapmadıktan sonra hiçbir şey yapamıyoruz baskıyı da osimhen torreira falan yapıyordu onlar da saldı zaten

Oyun keyif vermiyor baskıyla mücadele ile sonuç alırdık onu da yapamıyoruz artık

Paniki yapan sensin, sonra abuk subuk oyuncu girdirip birde digerlerin yerini degistirince resmen rakip takima ben kazanamiyorum bari siz gol attin diye adamlara herzaman yol aciyor ama rakipler okadar kötüki bunu bile beceremiyorlar. Bundan bir kac yil önceki anadolu takimlari olsaydi net her orta sahayi bos birakti maclarda kaybederdik

Adamin herkez oynasın diye fetişi var. Onda bile gençlere karşı aşırı ön yargılı. Bu takım rakip baskısını kiramayacak kadar koreldiyse sorumlusu panik değil, kendisinin yetersiz olmasıdır. Yoğun geçen sezonun sonlarına doğru fiziken düşmeye bir nebze okey deriz. Ama bu takım pas yapamiyor, savunduğu yardımcıları ise Galatasaray seviyesinde değil. Oyuncular gaza gelip, sezon sonu şampiyon olsak bile gönderilmeli. Yönetim sampiyon hoca gidemez derse de yanına alanında uzman Avrupa'da yeteneklerini kanıtlamış hocalar verilmeli. Trip atarsada kapının önüne koyulmali. Yarın metehani oynatirsa sasirmayin

Geri
Üst Alt