Okan Buruk: "Gomis, perşembe günü bundan sonra Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi"

Mecbur yapacaktı çünkü dedikodusu çıkmaya başlamıştı . Bugün olmasada yarın gün yüzüne çıkardı

Hayır mecbur değillerdi bu tür sorunları açıklamanın zamanı sezon sonu daha doğru olurdu çünkü bu tür açıklamaları takım şampiyonluğa giderken yaparsan takımda huzursuzluk çıkarabilirsin

Zaten maçtan dolayı canımız sıkkın bide bununla uğraşacağız şimdi. Umarım takımın kimyasını etkilemez bu sorun.

Hayır mecbur değillerdi bu tür sorunları açıklamanın zamanı sezon sonu daha doğru olurdu çünkü bu tür açıklamaları takım şampiyonluğa giderken yaparsan takımda huzursuzluk çıkartabilirsin
Sen bir mac almazsin iki maç almazsin kadroya, üçüncü maçta basin didikleyip bulamayacağını mu dusundun? Galatasaray muhabirleri iki güne olayi çözerdi zaten sonra asıl dedikodu ozaman başlayacaktı. Okan Buruk bu yuzden mecburdu çünkü olay patlak vermiş artık

okan hoca dunku cocukmu acemi bir hocamı sanki olay son raddeye gelmese medyaya söylermı bunu

gomis ,yalan yanlıs medyaya servıs etmeden bizzat kendisi söylemek istemiş

Sen bir mac almazsin iki maç almazsin kadroya, üçüncü maçta basin didikleyip bulamayacağını mu dusundun? Galatasaray muhabirleri iki güne olayi çözerdi zaten sonra asıl dedikodu ozaman başlayacaktı. Okan Buruk bu yuzden mecburdu çünkü olay patlak vermiş artık

Burhancan maçtan önce haber girdi zaten, yönetim salmış işte haberi gazeteciler

Yalniz futbolculardan cok şey istiyoruz. Mata'yi kazanacagina Gomis'e süre vermeliydi. Okan Buruk da bence sinifta kaldi. Neyse tartisma da ciksin istemiyorum. Herkes sinirli

Zaten haluk yürekli maç öncesi söyledi bu olayı.

Hocam muhtemelen bu maçı nasıl olsa alırız bu da tatlıya bağlanır diye düşündü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim zamanında da arıza çıkarmıştı

Şimdi de arıza çıkardı

Kendisine hain filan demeyeceğim

Şayet şampiyon olursak ilk haftalardaki performansı ile olacağız

Yolu açık olsun

Diyecek bir şey yok

alt yapı oyuncularıyla idmana çıksın stada bile sokmayın ikinci satışı bu

Gomis zaten bitik neyin tribi bu, hocanın bunu açıklaması ilginç olmuş. Acaba Mata da aynı şeyi yapar diyemi sürekli oyuna alıyor, o da bitik çünkü neden oyuna alıyor anlamıyorum.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
55 yaşına geldi ne top aşkıymış ne para aşkıymış.

hala sözleşme uzatma derdinde adam.

Bi önceki sefer adamı yiyen terim olduğu söylenip bi ton kafa ütülenmişti genel olarak
şimdi tersini neden konusuyorsunuz
İşin kötü tarafı fb li konuşma özürlü ucube bizim takım içinde huzursuzluk ve kavga olduğunu iddia ederek zarf atmıştı gsli muhabirleri atlattım haklı çıktım diyip dolanacak şimdi.

Ben gomisi savunmuyorum ama zaten maçtan önce de çoğu kişi zaniolo oynasın gomis dede bitik diyordu maç bitince futbol üzerinden konuşmaya gerek yok o yüzden.
Ki bence zaniolo yerine gomis oynasa maç farklı olurdu orası ayrı.
Neyse olay gomisin profesyonel olmaması orada hemfikiriz ki bu yönünü hep ovmustuk.
İkinci olarak olayı iyi idare edemedik erden Timur Okan hoca ve Dursun başkan olarak takım şampiyonluğa gidiyor bu maç öncesi gerekirse bir toplantı yapılırdı karagumruk maçı cepte görüldüğü için bence önemsemedik.
Sonuç puan kaybı ve büyük bir konsantrasyon kaybı, takım içi dengelerin değişmesi

Geri
Üst Alt