Okan Buruk, Hakeme Tehditten Dolayı PFDK'ya Sevk Edildi

Arif Çelik

Hocaların Hocası
TFF, Okan Buruk'un müsabakadaki "tehdidi" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı.

Michy Batshuayi, ısınma öncesinde zemin kontrolüne çıkarken taktığı şapka nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

1727804453214.png

1727805395063.webp

Bizde bu yönetim oldukça bunlar daha çok at koşturur. Mhy hakemi açıkça tehdit etti ceza falan almadı.

Normal.

Okan Buruk biraz hareketlerine çeki düzen vermeli artık iyice Terim gibi sağ sola küfür etmeye başlamıştı.

Batshuayi’da sevk etmiş şerefsizler

2 maç geçti sevkler yenimi yapılıyor
Şuayip neden sevk edildi hoca neden sevk edildi bilende yok
Acur istedi diye show yapıyorlar

bu yeni federasyon, yeni kurullar. okan hocanın da kendini daha iyi kontrol etmesi lazım ona da katılırım. ama ben bu saatten sonra bunların bu tarz eylemlere yaklaşımını daha yakından takip edeceğim. bakalım aynı olayı fenerli, bjkli profesyoneller de bir hışımla yapınca aynı sevkleri yapacak kadar ŞEREF ve HAYSİYET sahibi olabilecekler mi.

Normal abi. Sen hakeme öyle dersen tabi yerler seni. Zaten düşman çok bir de malzeme veriyorsun.

bu yeni federasyon, yeni kurullar. okan hocanın da kendini daha iyi kontrol etmesi lazım ona da katılırım. ama ben bu saatten sonra bunların bu tarz eylemlere yaklaşımını daha yakından takip edeceğim. bakalım aynı olayı fenerli, bjkli profesyoneller de bir hışımla yapınca aynı sevkleri yapacak kadar ŞEREF ve HAYSİYET sahibi olabilecekler mi.
Hiçbirşey yapmazlar. Boşa birşeyi bekleme

Geri
Üst Alt