Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Avrupa için Okan buruk a derinlikli kadro vermeden bişey söyleyemeyiz bence. 13 14 kişi ile 50 maç oynayamazsın bu sene olduğu gibi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon ki kadro kağıt üzerinde oldukça derinlikliydi, Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele, Davinson, Angelino, Bakambu, Halil gibi isimler katılmıştı ve bunlardan çok az verim alabildi. Barış Alper'i de ligin ilk yarısında çok az ilk 11'de kullandı, genelde hep sonradan girdi. Bundan daha alternatiflisini zaten kuramazdık. Boey kariyer performansını veriyordu, Nelsson - Abdülkerim ikilisi vardı, Torreira'yı zaten biliyorduk, Muslera, 2 adet Kerem, Kaan Mertens ve Icardi ile kağıt üzerinde zaten baya baya bir kadromuz vardı. Hatta kadro o kadar şişti ki, Dubois ve Midstjö'ye yer bulamayıp gönderdik. Bundan daha iyisini bu şartlarda kimse veremezdi. Kadronun alternatifli ve derinlikli olması biraz da antrenörün yeteneği / şansıyla alakalı. Oyuncudan performans alıyorsan o kadronun derinliği artıyor ama alamayınca sanki kadro derinliği yokmuş gibi gözüküyor. En az 8 adamdan verim alamamışsan kusura bakma ama benim kadrom yetersizdi diye şikayet edemezsin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macin basinda atip tuttun soyle hazirlandik boyle biliyoruz sikimanski sagda yandas ortada falan diye... eee sonra noldu da hic birnsey calismamis gibi ciktiniz sahaya?

Ben bunun konusundan atildigim gun yonetim cagirip senin oyun okuman yok mu adam diye hesap sormaliydi dedik.
Abi sen niye izliyorsun ya niye anlat bilelim.

Takım bagirirken sen niye izliyorsun 2 senedir bunu aciklamani bekliyorum.
Sampiyonluk sonrssi goremis gibi 50 kanala cilacak misin?

2 sezondur takımın başındasın sayın hocam ben hiç kötü giden maçların ilk yarısından maça hamle yaptığını taktik değişikliğe gittiğini hatırlamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 sezondur takımın başındasın sayın hocam ben hiç kötü giden maçların ilk yarısından maça hamle yaptığını taktik değişikliğe gittiğini hatırlamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanirim 1 kere yapti (aha adami savunacak birsey buldum :) ) onda da gercektende ise yaramisti. Sanirim birkac ay once lig maciydi diye kalmis aklimda.

Hocayı sezon boyunca çok eleştirdim, hatta Bjk depte kazanana kadar gitmesini bile istiyordum ancak şu anda herhalde forumdaki kendisine sataşmayan aznılık içindeyim. Yalnız en nefret ettiğim dönemde bile basın toplantıları konusundaki hakkını verdim. Hep çok iyi konuşur ve doğru teşhisi koyardı. Bugünkü açıklamaları ise dehşet içinde izledim. Olay hiç iyi yerlere gitmiyor.

Rehavet bugün sorun olmuş olabilir diyor ama önümüzdeki haftaya dair rehavet yaratacak laflar ediyor

Haftaya Konya'ya da yenilirsem sezon geneline bakınca yine de başarılıyımdır diyor

Rakibe pozisyon vermedik diyor, golü yok yere kazara yedik diyor

Yine herkesin sakat olduğunu sakat sakat oynadıklarını iddia ediyor

Vallahi bizi galiba tarihimizde olmayan cinsten bir facia bekliyor
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Organize atak varmı yok
- Takım sezon başından beri hazır değil Fizikler hep yerlerde müdahale varmı yok
- Daha ilk dakikalarda kanattan saçma sapan tek başına içerde bekleyen İcardi ye ortalar ama rakibe yada direk out a giden ortalar varmı var
- İki pas yapamama sorunu varmı var
- Ceza sahası içinde kalabalıklaşamama sorunu var mı var.
- Ceza sahası civarında pas verkaç denemeleri varmı yok
- Kanatta üçgenler var mı yok
- Kanat organizasyonu varmı yok
- kanattan içeri paralel pas varmı yok
Hadi bunlar yok geçiş oynuyosun press yapıyosun.
- Hızlı atağa çıkma bir anda rakip kalede pozisyona girme varmı yok.
- Pres yaparken herhangi bir plan varmı azcık var.
- Akılsız press varmı var
- Pressle kaptığın toplarda bilinçli çalışılmış kontra varmı yok.

ee sen bu takıma ne çalıştırdın??? Futbolun temel birçok şeyini yapmıyor bu takım. Çoğu macı kalitesi ile kazandı zaten. Hoca çorba bir yapamadı malzeme ile.
Hadi aslanım ile olmuyo bu işler.
Ben bir futbolsever ve taraftar olarak tüm bu eksikleri görüyosam kendine profesyonel diyen okan buruk bir sorgula kendini..
Diyecek söz yok.. Yetersiz bir hocaydı. İyi kadronun ekmeğini yedi sadece insan ilişkileri iyi gerisi yok..

Kaloriferci tribe giriyor stres yapiyorduk diyorduk Okan hoca'da bazen ne yaptığını bilmiyor. Panikliyor . Örnek geçen seneki konya maçi saçma sapan değişikliklerle maçı vermisti.
Hocam 45'de köhn'ü,demirbayi cikaracaktin cikarmadin golü yememizi bekledin. Tete, vinicus,zaha'yı aldın ilerisi çorba oldu kimin nerede oynadığı belli degildi. Organize tek bir atak yok en komiği yanına pas verebilen adam yok. Barış solda öldü çocuk ulan dedim sağa ferdinin karşısına koyar onu da yapmadin. Şişirme oynamaya başladık . Abdül oyuna girer diye bekledim onu da oyuna almadın. Umut beklediğimiz adamlara bak tete,zaha, vinicius. Bu adamların kendine hayrı yok vinicus belini döndürene kadar mevsim değişiyor. Yetenek fakiri afgan'ın kendine hayrı yok. Zaha desen bitmiş okeye dönüyor. Berkan,abdül,kerem oyuna girse barış kanat değiştirse takım eminim reaksiyon verirdi takım çorba oldu kimin ne yaptığı belli değildi. Ne yaptın hocam sen ne yaptık biz ? Yenilmeye çıkmışız sanki gerçekten anlamıyorum.

En büyük hata kendisinde. Kerem demirbay ziyech sahada yoktu erkenden değişiklik yapman gerekirdi. Sert oyuna karşı sertlik gösteremedi takım. Bunu bu kadar izlemeye gerek var mı saha kenarında?

Petekçi, kaloriferci, futbol dersi verdi. Sadece oturup kenardan izledin. Taraftarın heycanını anlarım da sen sakin kalacaktın. Olmadı sınıfta kaldın. Geçmek istiyorsan Konya maçı kurtarma finalidir

Kaç haftadır ortasahımızı rakipler çok rahat geçiyordu. Ortasahada sadec tor var diğerleri garip şekilde ileriye gidip top bekliyor ve buna çözüm bulamadın hocam en sonunda da en önemli maçta şut dahi atamadın kova dediğimiz adama

Petekçi, kaloriferci, futbol dersi verdi. Sadece oturup kenardan izledin. Taraftarın heycanını anlarım da sen sakin kalacaktın. Olmadı sınıfta kaldın. Geçmek istiyorsan Konya maçı kurtarma finalidir
Okan 99 puan aldıysa İsmail de 96 puan aldı,kaloriferci falan değil saçma sapan bir benzetme

Geri
Üst Alt