Okan Buruk: "Herkes önüne baksın. Birbirimizi çok özlediysek 6. haftada hasret gideririz"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Okan Buruk Okan GIF - Okan Buruk Okan Buruk - Discover & Share GIFs

Mourinho'nun "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor" açıklaması…

Okan Buruk: "Herkes önüne baksın. Birbirimizi çok özlediysek 6. haftada hasret gideririz."

Okan Buruk: "Mourinho'yu çok iyi tanıyorum. Ne yapılmak istendiğinin farkındayım. Diğer takımlarda ne yaptıysa onu yapıyor. Gerekmedikçe karşılık vermeyeceğim. Öyle oltalara gelmem ben!"(İbrahim Seten - TV100)

Jesus dönemi de böyle yüksekten uçuyorlardı. 2 maçta 6lık yapınca sesleri kesildi. Güveniyorum hocam sana sıra mouda

Valla hoca icardi ve osimhen’i beraber oynatacak sistemi kur. Yoksa kurabileni buluruz. Galatasaray tarihinde en iyi şartlar sana sunuldu.

Sen bir yenil de o zaman sıkıntı olacak asıl.
valla yalan değil - trasnferi adapte etti bilmemnde , klasik minimum 2 maç yedekte oturtma ile gene büyük beklentide değilim.

YB maçlarından sonra dedim bize orda da rezillik yaşatacaklar.

umarım bana kapak olur

bugün mü söylemiş hoca bunu. ibn-seten katil takımını gazlamak için özellikle galatasaraylıların en mutlu ve savunmasız akşamını seçmiş gibi görünüyor. hoca da bi zahmet bu kasaplar ordusundan gene taktik dayağı yemesin tabi bi zahmet, böyle bişey demiş olsa da olmasa da

6. hafta sakata gel de bak noluyor

Açıklama doğru değildir diye ümit ediyorum. Doğruysa hatalı bir açıklama. Sen önce takıma top oynatmaya başla da sonra konuşursun. Senin de yönetiminin de daha henüz konuşmaya hakkı yok. Osimhen ile ortam biraz yumuşadı sadece. Sen git Kadıköy'de yenil bak neler geliyor başına.

Geri
Üst Alt