GSC Haber Okan Buruk: "Hiçbir şey değişmeyecek, şampiyon yine biz olacağız!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768070234586.webp

Okan Buruk: "Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Fenerbahçe'yi de tebrik etmek istiyorum, kazanmayı hak eden taraf biz değildik. Gökmen Özdenak'ı rahmetle analım. Milli futbolcu, çok iyi bir insandı. Ölmüş bir insana edilen küfürler... Önüne çıkacak, bunu hak edecek bir taraftar olmadığı için seremoniye çıkmadık."

Okan Buruk: "Hiçbir şey değişmeyecek, şampiyon yine biz olacağız! Taraftarlarımızla yine şampiyonluğu kutlayacağız."

Okan Buruk: "Geçen sene kupada bütün maçları Günay ile oynadık. Yarı finalde Fenerbahçe, finalde Trabzonspor ile oynadığımız maçlarda da Günay vardı. Çok iyi performanslar sergiledi. Uğurcan, Trabzonspor maçında zaten iyi oynamıştı. Ara sıra Günay'ın da oynaması bizim için önemli. Bu yüzden böyle bir tercih yaptık."

Bu futbol ve bu derbi performansıyla . olursun.

Bu sezon tam bir derbi canavarısın hocam.

Canavar gibi korkutuyorsun bizleri.

Çocuğuna ve eski eşine vakit ayırmalısın. Bir süre futboldan uzak kalıp ailen ile vakit geçir hocam.

Biz fener değiliz ne olursa olsun şampiyonluk kafasında da değiliz. İyi futbol istiyoruz. Sürünüyor takım. Anlık performanslarla iyi gidiyorsunda yemiyor artık

Yedek forvet almayıp Osimhen sakatlanirsa nah oluruz.

Aynen hocam aynen bjk,ts,fbyi yenersin kesin aynen.Seni yollamadıgımız surece lig sadece osimhenin istegine bakıyor.Baska da bir sey yok.Osi ekstra isler yapmazsa zaten birkac haftaya fb bizi yakalar sonra da onumuze gecer

Okan Buruk: "Hiçbir şey değişmeyecek, şampiyon yine biz olacağız! Taraftarlarımızla yine şampiyonluğu kutlayacağız."
Kupa kaybediyoruz

Sampiyon olacagiz diyor.

Athletico ve cityden fark yiyerek averajla ilk 24 yapamazsak aciklama bu mu olacak.

Ben istemiyorum artik bu bakis acisini. Sen sampiyon olup 3+ M euro maasa kral gibi istanbulda takil diye mi bu paralar harcaniyor.

Aynen sen şampiyon yapacaksın müthiş bir taktisyensin. Dediğim gibi hicbirsey olmamış gibi davranacak

Ic sahada fener maçını kazanmaktan baska çareniz yok artık

Oyunu okuyamiyorsun aga lesh gibi oynayan oyuncular 95 dk sahada kaliyor. Sen dalgami geciyorsun???

Geri
Üst Alt