GSC Haber Okan Buruk: "Hiçbir şey değişmeyecek, şampiyon yine biz olacağız!"

Hiçbir şey değişmeyecek​

hocaya katılmamak elde değil, hala ahmedi kaanı falan görüyoruz işler aksi gidince de takımın göbeğiyle oynayıp işleri iyice aksileştiriyor
yani güven veren açıklamalar

Vermek için yönetimle birlikte iyi uğraşıyorsunuz ama.
Şikeciler bitmiş durumdayken yapmadığınız transferler ve İcardi inatı yüzünden peş peşe puan kaybederek yarışta tuttunuz adamları ve bugünkü maça gereken önemi vermeyerek lig için daha da motive ettiniz adamları.

Yıllardır her facia sonunda ders çıkarıyor ama hep yeni facialar görüyoruz

Bu takım Avrupa’da başarı elde edemiyor zaten onu geçtim artık Avrupa genlerimiz yok oldu ama son yıllarda kurduğumuz derbi hegemonyasını da artık tamamen kaybettik

Herkes bok gibi hazırlanmış maça. Maç seçtikleri alenen ortada. Ciddiyetsiz bir takimiz. Herkes tarihi fark yeriz dediği maçta 10 eksikle neler yaptığımız da ortada. Şu takım maç seçmesin değil namağlup beraberlik bile almaz bakın o kadar söylüyorum. Liverpool maçındaki hırsı ciddiyeti istiyorum ben kardeşim

Uğurcan sakat falan değilmiş.. Yav ben ne diyim sana hocam? Çıldırmamak elde deği, adamlar uçaktan yeni inen transferi sahaya koyuyor kazanmak için. Biz hala kupa kalecisi geyiğindeyiz. Uzaktan dandik bir şut yüzünden bitti gitti kupa.

İyice bir doymuşluk var bu açıklamada kabul etmiyoruz kardeşim her kupaya talibiz biz böyle sükunetli açıklamalar bize ait olmamalı

Normal bir mağlubiyet almış gibi konuşuyor hoca. Sağ beki Mert Müldür, sol beki Levent Mercan olan, maç boyunca yerlerde sürünen Kerem'in olduğu takıma rakip kaleyi göremeden yenildik hocam.

sahaya doğru yayılamama sıkıntısını ve Takım halinde doğru yapılamayan Anlamsız pres anlayışını falan artık düzeltebileceğini düşünmüyorum.
Allah rızası için Galatasarayın iyiliği için
Sana tek tavsiyem bu kanat ve orta saha rotasyonuna güvenme ilk 11 için adamlar aldır.
Normalde yeter artık yönetimle birlikte gitme vakti derdim ama daha kötü olacağı için bu şerefsiz namussuzların şampiyonluğunu istemediğim için olması gerekeni söyledim.
Aksi taktirde mevcut kadroyla şampiyonluk gider.

Bu sezon özelinde kendisine eleştirim yok gece gündüz hocaya yardırıyorduk ama ben bu sene kavukcu'ya kitlendim hedefim o

Sen yine ders mi aldın ?

Hava mı kötüydü ?

Ne oldu ya senin kişisel korkun olimpiyatta yine yenildik. Bu sefer 5 olmadı içimiz rahat ama bu sefer.

Sen Gs'yi bir taktikle değil ağam paşamla yönetiyosun. Sen gününde değilsen takımda gününde değil.

Bizi sal artık kardeş, bak valla bizi sal artık al ceketini yürü git.

Anladın yani, artık şampiyon olamayacağını… bu demeç öz güvenin dip yaptığının ilanıdır. Yanarım yanarım en kaliteli kadro ve en paralı dönemimiz buna denk geldi ve bu paralar pervasızca saçıldı ortalığa ve bu kadro da bunun korkaklığı yüzünde ekleme yapılamadığı için sadece yerel başarıda kalındı. Birileri de çıkıp hala savunuyor.
Bugün genduzi bizde olsa nasıl olurdu, soruyorum size? Peki önerildiği halde almayan kim? Orta saha (Lemina) dendiğimde 12 kişi mi oynayacaz diyen adam, yarım sezon sonra almak zorunda kaldı leminayı, bu adam nasıl Galatasaray teknik direktörü olabilir?
Millet herkes orta saha dedi, alternatif topçu gerek dedi, takım yeter dar kadro istiyorum dedi.. sen bilmem ne takılına yenildi bu yüzden bu adam. Ama hala başımızda?
Fenerden bir farkımız yokmuş gerçekten..

Günay vardı Günay vardı. Ula son dakika Skriniar'ın topunu Sanchez çizgiden çıkarmasa Günay o maçta da yedirmişti zaten malca çıkıp. Sanki destansı maçlar çıkardı, penaltılar ile kupa kazandırdı bize ya. Bariz Günay'ı kalkan yapmak için kullandın bugün.

Diğer konu ise ders aldık. Hangi maçtan hangi dersi aldın şimdiye kadar? Bugün Osimhen olsaydı ve yenik olsaydık yine 2. yarı İcardi alıp çift forvete dönecektin aldığın ders de bu ha.

Geçiş oynadığını 12 yaşında çocukların analiz ettiği Jk'yi orta sahada karşılayan adamın ders oldu lafı da artık fıkra gibi gelmeye başladı.

Ders alan biri varsa Tedesco, bak bakayım Kadıköy maçıyla bugünkü farka.

Yeter yav. Her güzel şeyin sonu vardır, sonsuza kadar kupalar şampiyonluklar elbet görmeyeceğiz ama taraftarı da mal yerine koymayı kesin artık.

Son 11 resmi maçta 4 yenilgi.
Derbilerde 0 galibiyet, 2 beraberlik 1 mağlubiyet.

Hiçbir şey değişmeyecek avuntusu yerine bir şeyler yapmak lazım.

Şu açıklamalar bana şunu diyor: ben aynen bildiğim gibi devam edeceğim umrumda değil

Yaw hadi hadi. Rakibinle sanki 10 puan farkı var. Haftaya görürüz yenilin o zaman göreceğim seni hoca!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

he işin bu arada acı yanı taraftar eleştirirken şunu da ekleyelim yarın gidip fethiyespora bile 5 atınca ''nerdesiniz lan hoca düşmanları ahahahaha'' diyecek kadar zehirlenmiş tipler de fazlasıyla var

Birkaç hakaret harici tum eleştiriler haklı bence ama şunu da unutmayın bu sene şampiyon olmamız gerek mutlaka yani son bir şarkı adına, eleştirip destek olacaz

iyi bari bahane sıkmadan az öz konuşmuş şaşırttı

Geri
Üst Alt