Okan Buruk: "Icardi bu yaz iyileşecek ve önemli bir kamp süreci geçirecek"

Milli Takım teknik direktörü olmak sizi heyecanlandırıyor mu?

Okan Buruk: "Türk milli takım teknik direktörü olmak bir onur. Zor bir şey, bu yoğun tempodan çıkmak zor yani. Tabii ki herkes için bir hayal."

Ali Yiğitin Sergen olduğunu bilmeyen var mı yav.

Okan Buruk: "En son özellikle Mertens'in eşi verdiğim izinlerden dolayı teşekkür etmişti ve 'bu izinlerden dolayı şampiyon olduk, performansımız arttı' demişti. Çok erken sezonu açtık, bazen iki günlük izinler verdik. Oyuncularımın tesislere mutlu gelmelerini istiyorum." (Tivibu)

Okan buruk: "En son özellikle Mertens'in eşi verdiğim izinlerden dolayı teşekkür etmişti ve 'bu izinlerden dolayı şampiyon olduk, performansımız arttı' demişti. Çok erken sezonu açtık, bazen iki günlük izinler verdik. Oyuncularımın tesislere mutlu gelmelerini istiyorum." (Tivibu)
Artık parantez içlerini (gülerek) olarak okuyorum

Joseye dis geciriyor çünkü aslanlar buyukce daha iri avlara yönelir.

Pc basina geceyim okan hocama aslan yelesi takacağım (tabi gülerek)

Icardi’nin Temmuz kampına katılması konusunda “hadi inşallah” hocam diyorum açıkçası

Kampa hemen hemen hazır tüm kadroyla girsek egfo olur
Geçen sene kadroda yedekler dahil 9 oyuncuyla kampa gitmişiz. 35 kişiden 9. Rakam çok az. Sezon başı ittir kaktır geçen maçlar da bu sebepten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam momentumu yakalamıştık Fatih Terim'in aklını milli takımla çeldiler. Aynı oyunu Okan hocama yapacaklar göreceğiz. 2 sene iyi gittik mi milli takımı başımıza bela ediyorlar.

Geri
Üst Alt