Okan Buruk: "Icardi sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında kesinlikle yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1726601644020.png

Okan Buruk: "Kazanarak liderliği ele geçirmek, puan kaybetmeyen ek takım olmak ve oynadığımız oyunu devam ettirmek istiyorduk. Rizespor maçındaki gibi oynadık, çok istekliydik. Üretkenlik anlamında bir önceki maçtan daha iyiydik. İkinci yarı tempomuz düştü. Hücumda ofansif bölgeye çok fazla seçeneğimiz yoktu. O rolü oynayacak Yusuf Demir vardı. Ana kadrodan oyuna sokabileceğimiz oyuncu çeşitliliği azdı."

Okan Buruk: "Yunus'un özellikle maç oynaması gerekiyor. Bundan önceki süreçte az süre de verdik ona. Geçen maçtaki isteğini çok beğendim. Kolay kolay top kaybetmeyen bir oyuncu, bu önemli bir şey."

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti, 5'te 5 ile gidiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız."

Okan Buruk: "Derbi heyecanını daha fikstür çekildiğinde yaşamaya başlıyorsunuz. Kavgasız, dövüşsüz, futbol kalitesi yüksek bir derbi olsun; hakem performansının konuşulmadığı bir derbi olsun. Oyunumuzu oynayıp sakin kalmamız gerekiyor. 𝗣𝗿𝗼𝘃𝗼𝗸𝗮𝘀𝘆𝗼𝗻𝗹𝗮𝗿𝗮 𝘂𝘆𝗺𝗮𝗺𝗮𝗺ı𝘇 𝗴𝗲𝗿𝗲𝗸𝗶𝘆𝗼𝗿."

-Icardi'nin sizinle görüşmek istediği ve derbide oynamak istediğine yönelik haberler çıktı, böyle bir şey var mı?

Okan Buruk: "Biliyorsunuz sosyal medya iddiaları bitmez. Oraya çok güvenmeyelim. Icardi'nin tedavisi devam ediyor, oynayabilecek durumda değil. Tedavisi sürüyor. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün tam iyileşmesi için süre var. Fenerbahçe maçında kesinlikle yok"

beraberlik yeter

Mertens'i 72. dakikaya kadar gereksiz yere oyunda tuttun. Şimdi bunun üstüne gidip derbide 11 koyarsan küfrü yersin.

"Hücumda ofansif bölgeye çok fazla seçeneğimiz yoktu."

Birşey derdim şimdi...

maçlar sahada kazanılır okan hocam ilk yarıda ki oyun güzel ama derbiye özel plan lazım.

Tahriklere kapilmamak lazim

Gecen sezon arena daki macta onun bunun cocugu ortami gerdi bu tuzaga düstük

Takimin rahat olmasi gerekiyor yani

Kendi oyunumuzu oynayalim istedigimiz skoru aliriz

inşallah young boys'a karşı yaptığın gibi kaliitemizle çözeriz deyip tüm hafta kendini küçük takım galibiyetleriyle avutmazsın hoca

Bazı cümleler fecaat onlara hiç girmiyorum istifa diyip geçiyorum

Ama 2 açıklaması çok yerinde

1.si rahatım diyip bize laf sokan kereme iadel taahhütlü lafı geri sokması baya iyi olmuş

"Yunus kolay kolay top kaybetmeyen bir oyuncu, bu önemli bir şey"

2.si de provokasyon açıklaması

Derbilerde gergin olan kaybediyo,mhy gerdi kaybettik,ardanın dayak yediği maç ortamı gerdiler kaybettik,tt arena ilk maç gergindik kaybettik,sulu derbi yine aynı şekilde,kadıköyde 20 sene gergindik kaybettik,tsyi geçen sene gerdiler ts elindeki maçı verdi,şenol zamanı zımbalı maç bjkyi gerdiler turu aldılar,melonun olimpiyatı aşağı indirdiği maç bjk gergindi bize kaybettiler,fb süper finalde çok gergindi kaybettiler,şikeli 2011 sezonundan sonra bi 6-7 sene fb her ts deplasmanını çok rahat kazandı tsliler gergin oldukları için

Bu yüzden gerginliğe kesinlikle hayır

Eğer fbye laf edecek,forumda ortamı gerecek,fbnin amacına hizmet edecek biri olursa karşısında beni bulur

Avatarlarımızı ayarlayalım ve gsye hizmet edelim lütfen

Okan Buruk: "Biliyorsunuz sosyal medya iddiaları bitmez. Oraya çok güvenmeyelim. Icardi'nin tedavisi devam ediyor, oynayabilecek durumda değil. Tedavisi sürüyor. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün tam iyileşmesi için süre var. Fenerbahçe maçında kesinlikle yok"

Kadıköy'de zaten 90 dakika Osimhen olmalı bize orada yıpratıcı adam lazım rakip defansı öne çıkardığında böyle yardır yardır gitmesi lazım.

Geri
Üst Alt