Okan Buruk: "Icardi'nin Fenerbahçe maçında kadroda olmasını umuyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Eksiklerimiz olduğunu kabul etmiyoruz. İyi bir 11'imiz var. Çok fazla oyuncular üzerinden konuşmak istemiyorum. Biz sahada takım olgumuzu, istediğimiz oyunu ve oyun formatımızı doğru bir şekilde ortaya koyarsak yine iyi işler yapacağız."

Okan Buruk: "İç sahadayız ve liderlik maçı. Fenerbahçe hep bizden önce oynadığı için yine liderlik maçı oluyor." (Gülerek)

Okan Buruk: "Icardi'nin Fenerbahçe maçında kadroda olmasını umuyoruz. Takım çalışmalarına katılmaya başladı, adaptasyon süresi lazım. Bugün daha uzun ve şiddetli bir antrenman yaptı."

Okan Buruk: "45 bin ortalama ile sezonun en yüksek seyirci sayısına ulaşmış kulübüz. Galatasaray çok önemli ve herkes bunun değerini bilmeli."

Wanda umuyor mu önemli olan o.

Helall hocam.

Direk 11 e koycağını hiç sanmıyorum yedek başlar derbiye

Kadroda olsa bile en fazla 15-20dk oynayabilir gibi. Tekrar sakatlik riski varsa 1-2 hafta daha oynamasin daha iyi

tamam iyi topçu da herifi bi türlü sahaya çıkaramıyoruz, ne anladım bu işten. acil üst düzey bir santrafor alınmalı

Çok üzüldüm yahu! Şu maç sahaya çıkmalıydı

yürüse 11 çıkmalı kadıköy'e

Oynar rahat olun, kazimcan haric full kadro pazar günü Insallah

Oyuncuların keyfine dayalı düzen bu takıma hiç yaramamıştır. Ne zaman sakatlıktan dönmek bilmeyen, kendi kendine sakatlanır, uzun süre oynamazsa o sezonlar genelde çöp oluyor.

Bu sezon ne yazık ki öyle bir sezon. Ne hocanın, ne yönetimin oyuncular üzerinde etkisi yok.

Kaliteli bir forvet alıp sezon sonuna kadar da İcardiyi yedekte oturtmalı. Başka türlü olmayacak bu iş.

Geri
Üst Alt