Okan Buruk: "Icardi'ye teşekkür etmemiz gerekiyor"

Tete zaha ziyech ne varsa at salı günü içeriye bas geç, ziyech listede mi onu da bilmiyorum da olan herkesi at mğmkünse torreira yoksa kaan midjö yap gol yeme bari

Muslera’ya da teşekkürler.

Yat kalk dua et. Tercihlerin bizi mahvedecekti.

Muslera'nın da kritik kurtarışları oldu. Onun da hakkını yememek lazım. İcardi ve Muslera'yı şu takımdan çıkartıp 2 sıradan oyuncu koysak 2-3 farkla maç aleyhimize biterdi herhalde.

Hoca hatalarından ders çıkarmıyor maalesef. Uyaran da yok.

Bizim orta saha ve stoper takviyesini bir an önce yapmamız lazım. Bir de Angelino'nun defans katkısı çok kötü. Resmen otoban oluyor onun kanadı. Ona nasıl çözüm bulunur bilemiyorum.

hoca enteresan açıklamalar yapıyor. 4-3-3 diye bağırıyor takım, 1 kez yaptın rakip kıpırdayamadı. Orta saha kalabalık olmayınca stoperler ve kanatlarla karşı karşıya kalıyor adamlar her topta.

Oyun okuma ve değişiklik konusundaki takintilarina devam ederse ,yukarıdan bir uyarı geleceğini düşünüyorum artik

10 gün önceki bizim halı saha da böyleydi hocam 12. dakikada 4-0 öne geçtik rakip endişeli rakip şaşkın aklını kaybetti. Hatta inanır mısın icardinin şutunun aynısını da çektim rakibi birebir şekilde ekarte edip(benimki dışarı gitti ama olsun)

Sonra ne oldu biliyor musun hocam kaleci 4-0 oldu ben ileri çıkayım yav dedi ikinci yarı gol atamadan 5 fark yedik. Yani neye geliyoruz sistem sistem sistem. Nerede nasıl oynarsan oyna sistem bu işin anahtarı. Biri giderken öbürü boşalan alanı doldurmak yerine o da giderse çöküyorsun işte bunu anlamayacak bir olay yok.
3 kişi yerine 1 kişiyle pres yaparsan oyuncuyu yalandan yoruyorsun.

Mitsjö'yü ve Kaan Ayhan'ı aynı anda defansın gerisinde oynatması biraz leşti. Bu duruma düşmemeliydik.

Geri
Üst Alt