GSC Haber Okan Buruk: "İki puan önde lideriz, Fenerbahçe ile evimizde oynayacağız, bütün ipler bizim elimizde!"

Benim icin juve dep sonrasi bitmistin sayin buruk.O yuzden iyi kotu sana bir sey demek dahi gelmiyor icimden.Bu klubun tarihinde gorulmemis bir kepazelik yasatma bize lutfen.Sonra kalsan da gitsen de bana farketmez

bütün iplerin senin elinde olması korkutuyor bizi ztn birader.

bırak git

Düşmanların mabadına vura vura üst üste 4. şampiyonluğu kazanacağız canım hocam.

Fenerbahcede bizim kadar mac oynamistir simdiye kadar, hep ayni oyunculari oynatmaya calisan sensin hata sana kalsin oyuncu dahi istemiyordun bu kadro bana yeterli diyordun, asprillanin sakatligi ne alaka adami kac mac oynattin sanki? Hatalarimiz olabilir nedir? Tabiki tonca hata yaptin ama bu hatalardan bir türlü ders cikarmadin.

"DOYMUŞLUK YOK, YORGUNLUK VAR"
Peki uzun bir milli ara vardi, milli takima gitmeyen oyunculardaki yorgunluk neyin nesiydi?

"OYUNCULAR ŞAMPİYONLUĞU BENDEN DE ÇOK İSTİYORLAR"
Ben bunu haftalardir göremiyorum.

Neyse birkaç saçma sapan şey yüzünden genele vurmamak lazım. Bugün giden arkadaşımla az önce konuştuk, genel olarak güzel bi ortam olmuş ve şu 5-10 dk sekans haricinde sadece tezahürat yaparak antrenmanı izlemişler

Okan hoca, senin bu 2 maçtan 6 puanla çıkacağını hiç sanmıyorum da neyse

Bence artık sallamayın hocaya. 5 maç daha destek olalım takıma. Sezon sonu büyük ihtimal şampiyon olsa da, olmasa da bırakacak.

Kac tane toplamda bu butun ipler hoca?

Su an 5te5 yapan takim sampiyon oluyor mesela.ayni cumleyi tedescoda soyleyebilir

Bahaneler bıktırdı artık. Trabzon a yenildik 18 günlük ara ritim kaybettirdi biz ritim takımıyız dediler. Kocaeli ye puan verdik fikstür yoğun yorgunluk var diyorlar.

Biz 2 de 2 yapsak sampiyon sayiliriz nerdeyse. Onemli olan su iki mac. Cunku kalan diger 3 macta 2 beraberlik yetebilir o zaman.
Tmm Ts macindan sonrada 3te 3 yap fisi cek dedik.

Goztepe vasat oyun, adamlarin atamadigi anormal bir pozisyon ve galibiyet
Kocaelinde berbat oyun kendi sahanda bide o kadar gundem sisirdin millet gaz olsun diye

Oyun ve skor bekliyoruz ama gelmiyor bir turlu. O yuzden hesap kitap o kadar detayli bakmaya gerek yok 2de2 yapcaksin 3 haftaya 5 puanla gireceksin , pasa macina birakmadan (en katakulli olacak mac o cunku) isi bitireceksin.

Ama burda basari gelse bile ozelestiri ve "bir daha bu 2 ay gibi surecimiz olmamali" moduna girilmezse onumuzdeki sezon ileri degil geri gideriz

Geri
Üst Alt