Okan Buruk: "İki tane Türkiye'nin en fazla kupa kazanan takımı tekrar kupa almak için yarışacak"

En büyük güvencelerimiz Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve Kaptanımız, bir kaleciden çok daha fazlası olan Fernando Muslera gereken enerjiyi verdiler. Güzel bir Süper Kupa finali izleyeceğiz ve Salıncaktaş camiasını eze eze yeneceğiz
InCollage_20240802_151728588.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftarın hoşuna yürünen demeçler

e süper kupanın bu tipi 100 üncü yıla özeldi hani - aynı olmuş.

Yetmez hocam. Yönetim ile de kavga et. Taraftar mutlu olamıyor.

bjkyi bizimle denk kategoride görmesi görevden el çektirme gerekçesi

kovulsa bu sebeple mahkeme tazminat bile vermez

Ortak basin toplantisi benim de hosuna gitti. Henuz Turkiye'deki ortama alisamamis yeni hocalarini ve bejekeyi yanimizq cekme calismalari takdire şayan. Turk futboluna da bir sukunet ve baris gelecekse bu fener harici herhangi bir takim oze3likl3 de bizim onderligimizde olacaktir.

Yok sadece fenere giydirmek icin yapilmis bi seyse o da guzel.

muslera sakatlandığı için taca attığımız topu namağlubiyet serileri bozulmasın diye geri vermeyip gol atmaya çalışan sonra da melo anladıkları dilde konuşunca sahaya inenleri

Eboue tacı biraz geciktiriyor diye sahaya girip saldıranları.

Taç atışı yanlış verildi diye şampiyonluklarının çalındığını iddia edenleri.

Resmi x hesaplarından bize her türlü fetöcü iması yapan rezil herifleri başarısız olunca biraz sessizleştiler diye , fenere laf geçirmek için bile olsa övmek pek hoş karşılanacak bir şey değildir.

Resmi site uyuyor mu, gaza getirici tek.paylasim yok

Fenerliler çok fena kudurmus sokan hocanın açıklamalarına hepsi sövüyor, başkan ve yöneticilerin yapması gerekenleri hoca yapmaya başladı aslında bu pekte iyi değil, hoca saha içine motivasyon olmali

muslera sakatlandığı için taca attığımız topu namağlubiyet serileri bozulmasın diye geri vermeyip gol atmaya çalışan sonra da melo anladıkları dilde konuşunca sahaya inenleri

Eboue tacı biraz geciktiriyor diye sahaya girip saldıranları.

Taç atışı yanlış verildi diye şampiyonluklarının çalındığını iddia edenleri.

Resmi x hesaplarından bize her türlü fetöcü iması yapan rezil herifleri başarısız olunca biraz sessizleştiler diye , fenere laf geçirmek için bile olsa övmek pek hoş karşılanacak bir şey değildir.
Eboue'ye ırkçılığı ve küfürlü transfer açıklamasını unutmuşsun rtş. Ghezzal mıydı, hangisiydi tam bilmiyorum. Bir de Mensah transferinde stadyum aşağılamaları vardı otoban kenarı diye. Leş kargalarına iltifat kabul edilemez, zaten istediğin kadar saygılı mesajda bulun, taraftar kitlesi ve yönetim olarak asla buna karşılık verecek kaliteye ve akla sahip değiller.

Koç gidene kadar salıncakta sallanmaya devam edip bize karşı birlik olacaklar, sonraki fb yönetiminde belki biraz kucaktan inip ifb'ye de sallayabilirler. Aziz dönemi gibi.

Geri
Üst Alt