GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk ile Bu Daha Kaçıncı Avrupa Rezaleti?
Ata B. Oğuz

Üye GörüşüOkan Buruk ile Bu Daha Kaçıncı Avrupa Rezaleti? Sayfa 2

Ata B. Oğuz ·

Cevap
49
Okunma
1,8K
Sayfa
2/3
Okan buruk çok düz zekalı bir adam ligde ezberleriyle belki kotarır ama avrupada çözüm üretemez oyuncu değişikliklerine bakın sadece yaptığı ve yapmadığı.. Oyunu okuyamıyor bağıra bağıra puanı verdik. Bütün emekler çöp oldu.

ne yaptığını ne oynattığını bilmiyor. kalli bırakınca hocasız şampiyon olmuştuk ya yine aynı hocasız da şampiyon oluruz bu ligte.hocasız kieve puan vermezdi bu takım.

Yazacak bisey de yok ki. Saliyorum, Galatasarayliligimin hatrina bu gece artik susuyorum.

Bu sene oynanan oyun rus ruleti bunu haketmiyoruz daha dengeli bir oyun olmali
Her gelen takim bize gol atacaksa sampiyon zaten olamayiz net

Topçular Okan'ı sallamıyor. Herkesle iyi olayımcı bir tarzı var. Yönetim konusunda da yine aman iyi geçineyim tarzıyla saçma sapan yönetim savunuculuğu yapıyor. Dursun seni çatır çatır yer Okan. Özetle abartıldığı kadar iyi ya da abartıldığı kadar kötü bir td olduğunu düşünmüyorum.

okan buruk sen kenarda durmasan ve değişiklikleri herhangi bir taraftar yapsa bu takım bu rezillikleri yaşamazdı. olum kiev kim adamların ülkesi yok ülkesi.... rigas kim birader stadyumu yok futbolcusu manav kasap.

bırak la bu işi yeter artık.

Ligde karşı takımı baskı altına almak çok kolay. Galatasaray'ın adı bile yetiyor. Avrupa için sadece isim yeterli değil maalesef.

Temmuz 'da yazmıştım ali Sami yen'in sözündeki gibi amacımız yabancı takımları yenmekse avrupada başarı ise bu okan buruk ile olmaz.

Daha neler de deniyor. Geçtiğimiz 3 senede aldığımız mağlubiyetler ya da beraberlikler bizim için bir tecrübe. Oyuncular Avrupada beraber oynamaya alıştıkça ileride daha iyi olacağız buna şüphe yok. Asıl korkutucu olan bizim taraftarın tamamen kantarın topuzunu kaçırması.

Yazılan maçların 3ünde berabere kalmışız. Belki bizden daha düşük kalibreli belki de aynı seviyedeki takımlar. Komple unuttuğumuz şey ise bu oyunda beraberlik ve yenilgilerin de olduğu gerçeği.

Dünya üzerinde her maçı kazanan takım sayısı sıfır. Yenilmeden bir sezon giden Bayer Leverkusen bile sonraki sene perişan oldu. Biz daha kolay bir ligde olduğumuz için daha çok kazanıyor, Avrupayla dengeyi oturtana kadar da hafif olarak sallanıyorduk. Ama ligde sürekli sürklase ettiğimiz için bunlar tolere ediliyor. Fakat bazı arkadaşlar hala daha beraberlikleri hatta kazandığımız maçları kötü oynamışsak "rezillik" olarak lanse edip Twitterdaki mavi tikli etkileşim için yaşayanların ekmeğine yağ sürüyor.

Biz kendi yolumuzda ilerledikçe yenilgiler de beraberlikler de olacaktır. Biz her sene CLde olduğumuz sürece Bodoya da yenilsek, RFSle de berabere kalsak benim için hiçbir sıkıntı yok. Eninde sonunda görece dandik takımlara kaybettiğimiz puanları bizden daha üstün takımlardan toplamaya başlayacağız, bkz Liverpool.

Geri
Üst Alt