GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk ile Ne Zamana Kadar Devam Edilmeli?

Samed Çiçek

Üye GörüşüOkan Buruk ile Ne Zamana Kadar Devam Edilmeli?

Samed Çiçek ·

Cevap
106
Okunma
2,6K
Sayfa
1/6

Okan Buruk ile ne zamana kadar devam edilmesini istersiniz?

• Süresiz (Manchester United - Furguson gibi)

Oy: 40 43,5%
  • Şampiyon olamadığı anda

Oy: 22 23,9%
  • Sezon sonu yollar ayrılmalıdır

Oy: 30 32,6%

• Kullanılan toplam oy
    92

Samed Çiçek

Tecrübeli Üye
İlk önce şunu söylemek isterim, bu konu Okan hocamıza kesinlikle bir saldırı değildir. Evet çok ağır eleştirdiğimiz anlar oldu buna bende dahilim, ama çok fazla övülecek işler yaptığını da hepimiz biliyoruz. Sizin içinizden ne geçiyor?

Bu kadro değeri ve kalitesi ile TR Ligi şampiyonluğunu verirse çok ciddi sıkıntı yaşar. Ha bana CL'de çeyrek veya yarı final getirir de ligi kaybederse bir şey olmaz, devam eder. Hatta Avrupa'da öyle bir başarı getirirse tahminen Avrupa'dan bir takımdan iyi bir teklif gelirse gider ancak.

Bu kadro değeri ve kalitesi ile TR Ligi şampiyonluğunu verirse çok ciddi sıkıntı yaşar. Ha bana CL'de çeyrek veya yarı final getirir de ligi kaybederse bir şey olmaz, devam eder. Hatta Avrupa'da öyle bir başarı getirirse tahminen Avrupa'dan bir takımdan iyi bir teklif gelirse gider ancak.

Gitmez.

Avrupada olup bizde olmayan hiçbir şey yok şuan.

şampiyonluğu bıraksa da gitmemeli bence

Gitmez.

Avrupada olup bizde olmayan hiçbir şey yok şuan.

şampiyonluğu bıraksa da gitmemeli bence
Gs büyüdü dursun özbek sayesinde

ama taraftarı hala burak elmas kafasında malesef

sürekli bu topcumuz 40 50 ye gider tutamayız satarız minvalinde okan hoca intere gider msjları okuyorum

malesef taraftarımız gsnin büyüklügünü kavrayamıyor dursun özbek vizyonu agır geldi

Gs büyüdü dursun özbek sayesinde

ama taraftarı hala burak elmas kafasında malesef

sürekli bu topcumuz 40 50 ye gider tutamayız satarız minvalinde okan hoca intere gider msjları okuyorum

malesef taraftarımız gsnin büyüklügünü kavrayamıyor dursun özbek vizyonu agır geldi

yanlış at'a oynuyorsun yine recom.

Keroda olduğu gibi

Hayvani bir butceye sahip olmasina ragmen, 4uncu senesinden hala sacma sapan hareketlerine devam ediyor.

Arti, set oyunumuz yok gibi birsey. Dunya starlari var ama Osimhene tam olarak kullanmiyoruz cunku set oyunu kurmak kapasitesi yok kendisinde.

Sampiyon yapsa dahi, sene sonra komple ekibiyle vedalasmak lazim.

Geri