Okan Buruk: "İlk yarıdaki gibi oynarsak, Şampiyonlar Ligi'nde galibiyetler alabiliriz"

kafa yanlış maçı anlamamış tam tersi 2. yarıda iyi oynadık. ilk yarıdaki gibi oynarsak her maç kırılırız galibiyet alamayız

taraftara tepkisinde hakli

Yani kicindan anlamadiysam lafi 45'de oyuncu mu degistirilire getirmis sanki. Ziyech 30. Dakikada pili bitti, Mertens abuk subuk fauller yapmaya basladi. Sonra gittin ezber politikalarinla BAY'i oyuna aldin gittin bir de Tete'yi aldin.

Okan Buruk: "Bu tür maçlarda yenik durumdayken kimi değiştirseniz ıslık ve tepki geliyor. Muhteşem bir taraftar vardı bugün, takımla inanılmaz birleştiler. Bu kadar kişi içerisinde ıslıklar çıkabiliyor ama bu çoğunluk değil, azınlıktı. Bu da olumlu bir şey."
Kılıçdaroğlu açıklamalarına benzemiş bu açıklama.

Kısa paslaşma yapmayı ne zaman öğretirler acaba.Duvar pası yapamıyoruz yıllardır aynı problem adamların 3 pasla girdiği pozisyonlara biz 20 pasla geliyoruz sonra oooo paslaşmalara bak.Anca bizim ligde olur böyle işler.

Rakip +20 dakika bir adam eksik oynamasina ragmen nerdeyse 10 km daha fazla kosmus. 111.7 km vs 121.3 km.

Gecen bir mactada aynisini anlatmisti , tam oyuncu girdirecektim gol yedik diye. Sen bukadar beklersen tabi golu yeriz. Devre arasi direkt oyuncu degistirmek , senin icin yasak mi? Zaten ilk yari yorulmus olan ziyech ikinci yari devam oynatmak ne gibi bir faydasi olmus?

Mertensi neden her mac ilk 11 de baslatiyorsun? Hocanin herseyi ezber, isterse on yardimci hoca gelsin birsey degismez. Herzaman diyorum. Istedi kadar yeni oyuncular getirelim oyun hep yetersiz kalacak ve öylede oluyor, ciddi iyi bir hocanin elinde bizim kadro olsa cok daha farkli oynardik.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocaya suc bulamam icardi o golü normalde atardi, kerem 2 tane net kacirdi, cok kacirdik ilk yari

en büyük hatasi kerem'de israr etmek ve daha erken oyuncu degistirmemek bu mac icin

Hocaya galiba ilk defa değişiklik konusunda soru geldi ve hocada şaşırdı ve gerildi gibi geldi bu konuda umarım takintilarini birakir

Bence Hoca nerede olduğunun farkında değil..

Evinde, kadro kalitenin 4 te 1 i bir takıma 2 - 0 geriye düşüyorsun ve oyuncu değişikliğinde alkış bekliyorsun..

Muazzam mantalite..

hocadan masallar hangi ilk 45 dk iyiydik sadece 20 dk iyiydi oyuncu değiştirme mantalitesi tam bir felaket senin takımının düştüğünü oyuncunun yorulduğunu dünya alem görüyor sen kenarda görmüyorsun ya gol yiyeceğiz ya dk 70 olacak değişiklik yapman için bu mantaliteyle işimiz zor.

Hocanın tek bir taktiği var. İlk 15 dakika top tüfek saldır;

1) golü bulursan rakip takım açılacak ve arkada boşluklar bulacaksin,

2) golü bulamazsan pil 15 dakikada biter sonrasinda artık Allah kerim.

Ligde 2 pas yapamayan takımlara karşı bu taktik tutuyor ama Şampiyonlar Ligi'nde adamlar affetmiyor.

Hocam kusura bakma ama gerçekten bu seviyeler için çok yetersiz bir hocasın. Karşında her zaman Kopenhag gibi savunması kötü takımlar olmayacak, hoş Boey ve tete olmasa onlara da yenilecektik

Yahu biz preside doğru yapamıyoruz ki.takim halinda dögru yapamadigimiz için rakibe çok fazla topla oynama imkanı veriyoruz.Bunu hala cozemedik.üclu orta sahaya dondugumuz zamanda yapabilecek miyiz ondanda şüpheliyim.cunku eldeki oyuncular Kerem,oli ve hazır olmayan diğer ikisine göre daha yetenekli fakat oda temposuz ve ağır olan ndombele.

Bana göre 3.lüğü alırız. Sonraki kopenhag maçında oyuncular çok daha hazır olacaklardır icardi de dahil bir aksilik olmazsa. Zaha, ziyech, ndombele, tete, icardi takımın yarısı yapıyor bu adamlar. Beraberlik kurtarmak önemliydi. Ben manchester united karşısında kendi sahamızda galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Gruptan çıkma işini united deplasmanı belirler gibi.

Geri
Üst Alt