GSCimbom
Okan Buruk: "İnşallah bir gün Galatasaray’da çalışmak bana da nasip olur!''
Mert Aydinli

Okan Buruk: "İnşallah bir gün Galatasaray’da çalışmak bana da nasip olur!'' Sayfa 2

Mert Aydinli ·

Cevap
62
Okunma
2,6K
Sayfa
2/4
Seneye sampiyon olsak da gelmeli. Fatih Terim de sampiyon olarak kariyerine son verir. Zaten yoruldugu o kadar belli ki artik birakmali.

Terimi bugün öven de yarın sövüyor bu isimle alakalı değil. Pep, Klopp gelse yine aynısı olur.

Bu ülkeye CL şampiyonu Rijkaard, Del Bosque geldi. Del Bosque’ye bundan olsa olsa kasap olur deniliyordu en son.

Başarıları, oynattıkları futbol tartışılır, eleştirilir o ayrı da dediğin gibi kim gelirse gelsin aynı şey olacak.

gelsin diye tempo tutanlar ardı ardına 3 mağlubiyetten sonra büyük takım hocası değil diye teneke bağlayacak. yaşadık daha önce gene yaşayacağız.
Kucuk takimi sampiyon yapan adam icin oyle sozler soylemek tuaf kacar bence Apo kac sene kaldiramadi stresi o kaldirdi ben kupalara alisigim demisti bi ara orda Apoyada laf cakti

Fatih hoca'dan sonra gelecek yerli teknik direktorlerin isleri cok zor. Bizim insanlarimizda sabir yok maalesef. Abdullah Avci'nin BJK donemi bir ornek. Turkiye liginde 3 buyukler + trabzon'da calisiyorsan sampiyon olmak zorundasin, yoksa hemen kapiyi gosteriyorlar. Her sezona yeni teknik direktor ile basliyorlar. Olmayinca sutluyorlar sonra bir baskasini getiriyorlar. Her sezon aynisi.

Once a cheater, always a cheater diye bir laf vardir. Bir kere aldatan her zaman aldatmaya musaittir anlaminda. Bu bir kere sattiysa, yine satar. CimBomBom'un cocugu laflarini falan birakalim. Hadi onu gectim , geldi diyelim. Sabredecek misiniz? Etmeyeceksiniz. Onu da gectim. Arda'ya, Caner'e ve onlar gibi gereksizlere uzun sozlesme verirsin Okan bunlari istemediginde altindan haliyi cekmeyecekler mi?
Avrupa'da seyretmedim ama Oynattigi bir futbol da yok yani. Sadece akilli ve temkinli oynayarak sampiyon oldular.

Fatih terime bile 2 macta cir cir ötenler okana zerre sabretmez.gelirse en buyuk destekcilerinden biri olurum,ama digerleri ortada olmayacak biliyoruz.o yuzden kendinizi kucuk dusurecek seyler yazmaktan vazgecin artik,dalgaya bile alamiyo sizi insan

Geri