GSCimbom
Okan Buruk: "İnşallah bir gün Galatasaray’da çalışmak bana da nasip olur!''
Mert Aydinli

Okan Buruk: "İnşallah bir gün Galatasaray’da çalışmak bana da nasip olur!'' Sayfa 3

Mert Aydinli ·

Cevap
62
Okunma
2,6K
Sayfa
3/4
Şimdi seneye devre arasına doğru başak cl den elenir ,7. Falan olır o sıra ligde
Ft hocamızda düşük puanla 4-6 arası
Ft istifa eder devre arası ve okan okan diye getirirz ,4. Bitiririz ligi
Senaryo bu bence

Terim gelecek sezonun ilk yarısında da 30 puan altı toplarsa elimizde ciddi bir alternatif olmuş oldu. Yabancı birini getirmekten kat kat iyidir.

bir gün gelecek ama camia olarak destek vermek gerekecek. ilk mağlubiyette 2001'i konuşmaya başlarsak 3 maç dayanamaz. taraftar, yönetim arkasında olmalı.

yoksa ft sonrası yine hoca öğütme makinesine döneriz. sezonda 3 hoca gibi komik dönemlerimiz var.

Fatih hoca'dan sonra gelecek yerli teknik direktorlerin isleri cok zor. Bizim insanlarimizda sabir yok maalesef. Abdullah Avci'nin BJK donemi bir ornek. Turkiye liginde 3 buyukler + trabzon'da calisiyorsan sampiyon olmak zorundasin, yoksa hemen kapiyi gosteriyorlar. Her sezona yeni teknik direktor ile basliyorlar. Olmayinca sutluyorlar sonra bir baskasini getiriyorlar. Her sezon aynisi.
Fatih hocanin bile kovulmasini bekleyenler var buun kovulsa gobek atacak bir suru adam varki dedigin gibi 2 mac kaybetse 3 .mac kapinin onune koyar taraftar

19 sene once yasanan olaylardan dolayi adama kin bicmeyi biraz sacma buluyorum

burada soz konusu galatasarayin gelecegidir.

eger galatasaraya gercekten katki saglayabilecek durumda ise ve fatih hoca bizimle yasayacagi 34. sampiyonluktan sonra emeklige ayrilirsa dusunulmeli

Terimi bugün öven de yarın sövüyor bu isimle alakalı değil. Pep, Klopp gelse yine aynısı olur.
evet abi anasını satayim kimse düşünmeden aklına ne geliyosa yazıyor. gerçekte de bu şekilde yaşıyorsa bu isimler mutsuz de eder, mutsuz da olur. böyle hayat mı geçer ulan.
baktığın zaman yarım sezon sabırları yok. geleceğe yatırım yapalım genç hoca ve oyuncularla calısalım şeklini savunuyorlar.
terimciyim sonuna kadar ama yapılanmaya götü olsa taraftarın ben her türlü desteklerim mesela. ama min 3 sezon sabretmek lazım.
basak bu zamana kaç sene de geldi. doğru baskan ve yapılanmayla alakalı hepsi.

bjk de aynı. şenol önceki hocaların ekmeğini yedi. kadro yaşlanınca da patladı.

kolay değil bu kadar insanı her hafta aynı motivasyon ve antrenmanla hazırlamak. 34 hafta. üstüne diğer maçlar.

evet abi anasını satayim kimse düşünmeden aklına ne geliyosa yazıyor. gerçekte de bu şekilde yaşıyorsa bu isimler mutsuz de eder, mutsuz da olur. böyle hayat mı geçer ulan.
Bilerek yapıyolar forum ortamı diye..
Ekşiyi filan gör sen felaket, normal yaşantıları ile alakası yok yazılanların

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilerek yapıyolar forum ortamı diye..
Ekşiyi filan gör sen felaket, normal yaşantıları ile alakası yok yazılanların

vala ciddi okumayalı çok oldu forumu. okusam çok söverim net. gerekli doneleri sunmadan, futbol bilgisi sıfır olan adamlar maçlardan sonra birilerini istifaya çağırıyor. hoş değil kafa yapısı. aynı şekilde skor geldiğinde şakşakçılığını yapanı da sevmiyorum. futbol aynı tabela farklı ama skor geldi diye çoğu şeyi görmezden geliyorlar.
göztepenin geçen hafta orta açarken halil in sarachi ye yaptığı hareketten sonra faul diyen adamla futbol konuşmamak lazım mesela. benim bildiğim izlediğim futbolda buna yer yok. o hareketten sonra ayağının zemine basmasının ihtimali yok. ayağını altına sokan bizimki. biraz topa vurmayı bilen adam bilir bunu.

bu yüzden de forumdan çok uzaklasan isimlerin olduğunu düşünüyorum. normal üye olsam ve kimseyle samimiyetim olmasa bende elimi ayağımı çekerim aslında. ama 10. senedeyim buradaki kemik kadrodan kişilerle irtibatım olduğu için her gün ilk iş hala forumu açmak oluyor pc de.

vala ciddi okumayalı çok oldu forumu. okusam çok söverim net. gerekli doneleri sunmadan, futbol bilgisi sıfır olan adamlar maçlardan sonra birilerini istifaya çağırıyor. hoş değil kafa yapısı. aynı şekilde skor geldiğinde şakşakçılığını yapanı da sevmiyorum. futbol aynı tabela farklı ama skor geldi diye çoğu şeyi görmezden geliyorlar.
göztepenin geçen hafta orta açarken halil in sarachi ye yaptığı hareketten sonra faul diyen adamla futbol konuşmamak lazım mesela. benim bildiğim izlediğim futbolda buna yer yok. o hareketten sonra ayağının zemine basmasının ihtimali yok. ayağını altına sokan bizimki. biraz topa vurmayı bilen adam bilir bunu.

bu yüzden de forumdan çok uzaklasan isimlerin olduğunu düşünüyorum. normal üye olsam ve kimseyle samimiyetim olmasa bende elimi ayağımı çekerim aslında. ama 10. senedeyim buradaki kemik kadrodan kişilerle irtibatım olduğu için her gün ilk iş hala forumu açmak oluyor pc de.
Eleştiriyi her zaman severim, insanı diri ve güncel tutar. Ama eleştirinin bokunu çıkartıp hakarete girdiği zaman haklı bulamıyorum karşıda ki insanı

Geri