GSC Haber Okan Buruk: "İnşallah yabancı hakemi önceden seçmemişlerdir"

herkesin kafa derbide dogal olarak.

bu AZ'yi elememiz gercekten imkansiz.

Bir de bu adam futbolcuyken orta sahaydi

Nasil bu kadar orta saha düsmani olabiliyor inanilir gibi degil

Orta saha kavramini reddediyor resmen
Ön alanda birebir baskı olayına kafayı takmış ondan. Klopp da pres yaptırıyordu ama 3 lü ortasaha kullanıyordu. Takıntı yapmış illa santraforun yanına o 2. adamı öne sürecek ortasahayı boş bırakacak. Adam adama pres yapma alan presi yaptır mesela

ya boş hayal satma millete. kendi maçlarımız dışında alkmaar ın tek maçını izlememişsindir. izleesen bile fark etmez zaten bu kafada olduğun sürece. mertens ile oynamaya devam et sen. aldığımız yıldızları iyi oyuncuları tu kaka yapmaya devam et sen. burası GALATASARAY vizyonsuz adamların işi yok burada.

tabi ki geçiştirici cevaplar verdi
Hiçbir soruya tatmin edici cevap veremiyo

Saha içiyle ilgili tek kelime konuşamadı 3 senedir

-maç maç gideceğiz
-çalışacağız
-hatamı anladım bi daha yapmam
-izin yapmamız lazım
-hava durumu,stad,zemin
-eksiklerimiz vardı
-pres yapıyoz
-yoğun tempodayız
-taraftarınızın desteğiyle

8-10 tane cümleyi ezberlemiş soru ne olursa olsun bunları söyleyip geçiyo rfs fatihi,az alkmaar gazisi

galatasaray gibi kulübün yönetim bazında bu kadar pasif kalıp, hocaların bu işlere müdahil olmak zorunda kalması sinir bozucu. sen hocana saha dışındaki konularda kafa rahatlığı sağlamak zorundasın. anadolu kulübü değilsin lobiyse lobi tehditse tehdit. hocanın üç günde bir maç yapıyoruz söylemi artık sıktı. kiev'i yenseydin de çıkmasaydın şu maça.

galatasaray gibi kulübün yönetim bazında bu kadar pasif kalıp, hocaların bu işlere müdahil olmak zorunda kalması sinir bozucu. sen hocana saha dışındaki konularda kafa rahatlığı sağlamak zorundasın. anadolu kulübü değilsin lobiyse lobi tehditse tehdit. hocanın üç günde bir maç yapıyoruz söylemi artık sıktı. kiev'i yenseydin de çıkmasaydın şu maça.
İşte onu yapan adamın bizans oyunları ile başını yediler, bu hoca kılıklı da alkış tuttu. Yönetimden taraf oldu, onlara yalakalık yapacağım diye en büyük destekçilerinden birini sattı.

Şimdi çıkmış maval okuyor işte. Bir şekilde şampiyon bile olunsa bununla devam edilmemeli artık.

Yarın kısıtlı kadroyla da olsa Galatasaray'a yaraşır şekilde top oynayın kafi.

İşte onu yapan adamın bizans oyunları ile başını yediler, bu hoca kılıklı da alkış tuttu. Yönetimden taraf oldu, onlara yalakalık yapacağım diye en büyük destekçilerinden birini sattı.

Şimdi çıkmış maval okuyor işte. Bir şekilde şampiyon bile olunsa bununla devam edilmemeli artık.
yönetimden taraf tavır takınmakta bir mizaç meselesidir bunun için suçlayacak değilim. ne yapsaydı erden timur gitti diye hocada mı istifa etseydi? hocayı bu sezon özelinde desteklememin sebebi yangına dahil olmayıp takımıyla savaşmayı seçmesidir. e. timur konusuna hakim değilim sonuçta bu yönetimle seçildi ve bu yönetimin seçilmesine de faydası olmuştur. içeride neler yaşandı bilmiyorum. sonuçta tehdit edildi arkasında kimse durmadı ama yönetim, başkan genel olarak pasif tipler zaten.

Young Boysdanda aldın mağlubiyet hocam..

ve hep avrupada yenildin hocam.
Sol bek sağ bek ve ortasaha tandemi olmayınca kaçınılmaz son bu oluyor. Kanat bek sevdası bizi nerelere getirmişti o maç. Bunu karşımızda hızlı ve genç kadro olunca bayağı tatbik ediyoruz.En büyük zaafiyetimiz.

yönetimden taraf tavır takınmakta bir mizaç meselesidir bunun için suçlayacak değilim. ne yapsaydı erden timur gitti diye hocada mı istifa etseydi? hocayı bu sezon özelinde desteklememin sebebi yangına dahil olmayıp takımıyla savaşmayı seçmesidir. e. timur konusuna hakim değilim sonuçta bu yönetimle seçildi ve bu yönetimin seçilmesine de faydası olmuştur. içeride neler yaşandı bilmiyorum. sonuçta tehdit edildi arkasında kimse durmadı ama yönetim, başkan genel olarak pasif tipler zaten.
İstifa etmezsin de birkaç kelam laf edersin. Olması gereken oldu gibisinden bir tavır takındı. Maaşı da yükseltildi tabi.

Arkasında durmadılar tabi ki. Alenen gözü dönmüş bir yalı çocuğu tarafından tehdit edildi ve Icardi dışında kimsenin umurunda olmadı. Sarı öküzü orada verdin zaten.

O yüzden bu yönetime güvenmiyorum, hiçbir zaman da güvenmeyeceğim.

Geri
Üst Alt