GSC Haber Okan Buruk: "İyi bir 11'e sahibiz ama hücum oyuncularımızın azlığı, gözümüze çarpıyor"

Safrce

Sadece hücum mu?
Çok bariz orta saha ve stoper eksikliği var.

Orta sahada oyuncu çok da bir işe mi yarıyor? Sara harici net 1 adam kalmadı. Biraz da Nhaga destekler. Diğerleri halı saha seviyesi.

Osimhen grip olsa bu takım kaleye gidemez sen ne anlatıyon eksiklik filan tövbe yarabbi

Okan Buruk: "Dünya Kupası dönüşleri, takımlar için çok zor. Oyuncuların tekrar adaptasyonu. Bunu sadece Galatasaray olarak değil, birçok takım bunu yaşayabiliyor." Sanki hafta içi oynanan Şampiyonlar ligi maçı dönüşü... Çalışan ne yapsın, senelik izni 2 hafta.

ya hoca sen koskoca Galatsaray hocasısın 5 şampiyonluk yaşamışsın hala yok güveniyorum yok bu yok şu çıkıcak çatır çatır söyleyecen eksiğimiz çok en az 4 5 transfer lazım bize bekliyoruz diyeceksin

'' Baktığımızda ön tarafta eksikler olduğu göze çarpıyor bizimde çarpıyor gözümüze '' dedi ve ekleme yaptı : '' hücumda kullanacağımız kanat ve forvet özelliği olan oyuncularımız mevcut'' dedi.

Merak ediyorum ilkay' ı falan mi kanata atacak veya Singo'yu forvete mi atacak acaba
Hazırlık maçlarında İlkay'ı sağ kanat denedi. Olmayacak iş. Kazımcan'ı orada denemek daha mantıklı.

Hala ilk 11 iyi, yedek az diyor, le lavle yav. Takım nasıl güçlenecek bu durumda, yedeğe oyuncu alarak mı. İlerisi az sanki orta saha çok. Çalkala bakalım nereye kadar.

Çıkıp desene bana şu şu şu lazım. Hala laf yuvarlıyorsun.

Yeni mi gözüne çarpıyor hocam bizim 2 aydır gözümüze çarpıyor

FT gibi çıkıp yönetime laf sokman lazım, yoksa her türlü seni yer bunlar.

Yedeğe 500 tane defansif adam koyacağına Berat'ı Can'ı koysaydın o zaman?

İcardiyi istemedin
önceki seneler 50 tane kanat alındı istemedin
10 numara yokken 30 milyona sağ bek aldırıyosun
O açıdan boş yapman doğru değil sayın okan
Başkan olacak ..... yüzünden laf etmiyoz ama biraz sen de şeap yani.

Harika hücum organizasyonlarini ağzım açık izledim. Osimhen olmasa 2. Lig takımı kucaktan kucağa 10 kişi gezdirdi seni ve takımını.

Topsuz oyunda yüksek enerjili ön alan presiyle çok iyi maçlar çıkardığın oldu, hatta bunu uzun periyodlara yayarak şampiyonluklar da kazandırdın, eyvallah. Lakin emrine ciddi bütçeler ve kaliteli kadrolar verilmesine rağmen, top takımdayken doğru dürüst bir hücum organizasyonunu o kadar az izlettirebildin ki şaşırmamak elde değil ve bu durumun 5. sezonda da devam edeceği çok belli değil mi? Bir yerlerde hata yaptığını düşünmen gerekmiyor mu sence?!..

Sana o ilk 11 çok iyi ken başına maçları bile alır diye akıl veren dangalak her kimse aklına sıçayım.
Bu senin fikrinse eğer bu kulüpten defolup gitmen gerekiyor.
Şu adamları şu maça hazırlayamayan. Atağa çıkarken doğru bir şekilde 3. pası atamayan takımda en büyük sorun kenardakidir.
30 milyon euroya kurulan takımlar kadar pas yapamıyorsun lan.
Adamlar hızlı atağa çıkarken sen ayağından top alamıyorsun. Dönüp top geliyor bu içine sıçtığımın sahasında aynı şekilde rakibi yakaladığında rakibin yerleşmesi için mal gibi sağa sola paslaşıyor takım.

Adamı deli etmeyin lan etmeyin

Geri
Üst Alt