GSC Haber Okan Buruk: "Kadro kalitesi ve kadro sayısı yüksek olması çok önemli!"

Okan Buruk: "Başkan ve yönetimimiz sakınmıyor. Taraftarımızın tepkilerini de anlayabiliyoruz. Bazen bazı oyuncular için beklemeniz gerekiyor."

Şu sözü 100 kere duyduk bir kere olumlu sonuçlanmadı

Kimi bekliyorsunuz yine Bruno mu

hadi çok iyi 10 numara için bekliyoruz diyelim diğer bölgeler için neden transfer yok neden bir oyuncu bile satmayı beceremiyoruz boş konuşma başka bişey değil böyle yönetime böyle hoca

oyuncu satmadan oyuncu alamayacağının farkında hoca. dediği gibi bir 10 numara bir de kanada oyuncu alınır. artık sonrasında birileri satılırsa bakarlar.

hatalarından ders almış bir okan buruk 🥵🔥🤌
Aldığı filan yok yav orta saha aldik zaten diyor. Orta sahayı yeterli görüyor. Kaanı orta saha sayıyor. Bu takımın orta sahasına yenilik lazımdı. Ucukuwuyu oynatmaz fazla sanmıyorum. Belki bir süre oynayacaktir

Orta sahaya transfere gerek yok mu demis? Oyleyse boku yedik.

Hala daha yönetime kalkan olmaya çalışıyor, transferde iyi niyetli bir çalışma yürütülüyor vs... diye zırvalıyor. Ders çıkardık falan diyor da pek ders almış gibi durmuyor yine. Orta sahaya zaten adam aldık diyor yani orta sahaya başka transfer olmayacak diyor kısaca, saçmalık. Böyle mi ders çıkarıyorsun sen hoca?

Yahu diyeceksin ki; "Transfer konusu benim elimde olan bir şey değil. Listeyi başkan ve yönetimimize sundum. Ben de transferlerin tamamlanmasını bekliyorum, planlı bir şekilde hareket edildiğini düşünmek istiyorum."

Bitti bu kadar. Bu cümleleri kur gerekirse işine son versinler. Taraftar senin arkanda olur, başkan ve yönetime savaş açar. Ama yok illa kalkan olmaya çalışacak.

Hoca mantikli konustu ama suan yönetim den tek bir kisi bile cikip konusmadigi icin hoca yüzde yüz hakli da olsa tepki den dolayi bambaska seyler diyenler olacaktir

Okan hoca konusacak son kisi bana göre bu rezalet transfer döneminde

Basindan bu yana on numara sol kanat ve forvet diyor,yöneticiler de bir zahmet tatile ara versinler de islerini dogru yapsinlar

Hocam Dursun'u önümüze yem olarak atmaya devam ediyor. Bu Dursun'u yememiz şart.

Sonunda hocada transfer dönemi doğru şeyleri istiyor. Hele oynayacak 2x11imiz kısmı

Olmasi gerekeni söylüyor genis kadro olarak ama bunu gerceklestirecek kisiler ise yönetim de yer alan insanlar

Sezon basladiginda ve genis kadro olmazsa ne yazik ki insanlar yine hoca’ya saracaklar oysa adam isteklerini söylüyor ama yönetim parasizliktan dolayi hamleleri yapmiyor

Benim anlamadığım adam daha ne desin? Burada söylenenleri o da söylüyor işte... teknik direktör diye başkandan yöneticilerden üstte mi? Sonuçta para da yönetim de onlarda... Bir şirkette de direktör ister ceo ya da patron her ne ise halletmeye çalışır... şimdi 10 numara lazımken hoca yok ben 10 numara istemiyorum diyorsa sallayın da gerisi biraz sahneye çıkana yüklenmekten öteye gitmiyor...

Geri
Üst Alt