GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Osimhen gibi piyangodan çıkan bir transfer yapamasaydık ilk 3 e girebilirmiydik acaba

Şu maçı transfere bağlaması gülünç. Napıcaz lan az yi yen diye bir 500 daha mı harcanacaktı uruk efendi

O fotoğraf güncel basın toplantısına mı ait ciddi ciddi pişkin pişkin güldü mü, bu adamın yüzsüzlüğün aşırı kanıma dokunuyor, hiç bir şey olmamış gibi davranması falan.

Hep aynı şey; bizimkilerden daha tempolu adamlardan kurulu, biraz da pas yapabilen her takım üstünlük kurdu bu takıma ki içlerinde total kalite bakımından çok düşük olanlar da var.

Kadronun maliyetine bakıyorsun, karşılığı yok. Rakipten daha az dinamizmle de maç kazanılır ama bunun için sahaya daha iyi yayılman ve pas akışkanlığı sağlaman lazım. Üst üste üç pas yapamayan takımla nereye kadar?

Sakat cezalı falan derken.. bu takım 35 maçta 60 gol falan yedi, iki maçta 6 yeyip elenmesi beni şaşırtmadı da, hocanın artık samimi olmadığını düşünmeye başladım. Sanırım sorunu kabullenmeme kendisinin bir stratejisi.

Hakem konusundaki soylemi biraz yönetime gondermeydi bence o mallar konuşmuyor ben konusuyorm mecbur der gibi

Çıkıldauya döndürmesi iki haftasını alır sir buruk un
Ben şampiyonluğu kaybedeceğimizi ve yönetim dahil gideceklerini düşünüyorum Ajax maçından beri.

Yunus, Jacobs ve Morata 1-2 hafta içinde dönmezse ve fenere kaybedersek işin sonu bu olacak.

Ben şampiyonluğu kaybedeceğimizi ve yönetim dahil gideceklerini düşünüyorum Ajax maçından beri.

Yunus, Jacobs ve Morata 1-2 hafta içinde dönmezse ve fenere kaybedersek işin sonu bu olacak.

Şmpluğu kaybedeceğimizi düşünmüyorum okana rağmen

Öyle bir şey olsa dahi dursun da okan da gitmez

Şunların tipe bak bunlar gider mi hiç takımı rezil etmiş turu geçmiş gibi gülüp espri falan yapıyolar

Şmpluğu kaybedeceğimizi düşünmüyorum okana rağmen

Öyle bir şey olsa dahi dursun da okan da gitmez

Şunların tipe bak bunlar gider mi hiç takımı rezil etmiş turu geçmiş gibi gülüp espri falan yapıyolar

Geçen sene olanlardan sonra şampiyon olmasak bu yönetim seçilemezdi emin ol

Bu sene de az buz şey yaşamadık, Dursun genel kurula da sürekli yalan söylüyor.

yat kalk osimhene dua et bu sene. tarihin en şanslı hocası olarak anılacaksın, başarılı değil.

Saçma sapan oyunculara milyon eurolar verirsen kadro dar olur tabi.

Kadro genişliğini daraltan bizzat Okan efendinin ta kendisi

Her maç aynı oyunculara yüklenerek daha ilk yarıda bitirdi adam bizi

Halen de aynı kafayla devam ediyor

Geri
Üst Alt