GSC Haber Okan Buruk: "Kadromuzun genişliği daraldı... Turu bu yüzden geçemedik"

Kadro genel olarak kötü değil

Bonservis vererek aldığımız ve bir boka yaramayan bir çok oyuncu mevcut takımda, sıkıntı bu. Çok daha kaliteli olmalıydı bu bütçelerle.

Cuesta'yı Avrupa listesine yazmanın bize ne kazandırdığını açıklar mısın
ben artık herşeyi okan üstünden okuyorum işte

okanın bütün tercihleri rezalet durumda, inadından lemina değil de gidiyor cuesta yazıyor

şimdi sosyal medyaya bakmıştır mesela inadından gider fb maçında muslera mertens oynatır

sallai iyi oynuyor diye yedek bırakabilir

böyle kötü bi kafa yapısına sahip adam

Transfere doyuramadık seni . Kimseye verilmeyen kadro verildi sana avrupada hüsran . Bana avrupada başarılı Galatasaray lazım ligde değil.

700-800 milyonluk kursak,Manchester United gibi zar zor elerdik AZ'yi,maksimum bu olurdu yani buna adım gibi eminim.Sorun kadro falan filan değil

Icardi seni iki sene sırtlamasa ilk sezon uçmuştun.

Elindeki kadroyu tutamadın, oyuncuları küstürdün, simdi kadro derinliğinden bahsediyorsun.

Rakibin en iyi oyuncusunu al, bizde kadroya zor girer. Jelert örneği.

Icardi seni iki sene sırtlamasa ilk sezon uçmuştun.

Elindeki kadroyu tutamadın, oyuncuları küstürdün, simdi kadro derinliğinden bahsediyorsun.

Rakibin en iyi oyuncusunu al, bizde kadroya zor girer. Jelert örneği.
jelert idaa ediyorum kotu cocuk degil belirli bir sistemin icinden geliyor.. simdi okan beyle beraber sudan cikmis baliga dondu ,, ver adam gibi bir hocanin eline bak gor jelerti neler yapioyr .. cayci diye yaftaladigimiz Domènec Torrent olsaydi bu takim bambaska oynardi

Bahanelerin hocası. Kendi bildiğimden taviz vermedim o yüzden saçma sapan yerlerde puan kaybettik desene..?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elindeki kadro Az'yi geçmeye yeterdi, boş bahaneler üretmeyi bırak.

Bu 2002 dünya kupasında başarılı olduk diye havadan pro lisans kapan tayfadan değil miydi. Belli zaten futbolla ilgili herhangi bir kursa seminere falan gitmediği.

Daralan bir sey varsa o da senin ileri gidecegine geriye gitmen ve bizim ruhumuz. Hep bir bahane hep bi bahane. Komik olmaktan cikti bu is. Sampiyon olsakta git lutfen.

Eyüp aydın takımdan ayrılmıştır ve sonraki maç kazanılamamıştır

Okan : "Eyüp bizim için büyük kayıp oldu"

Lan nelsonu zaten oynatmıyodun gitmesi niye sorun oldu ki

Adamı alelacele 500bine yolladın, yerine yerini tutmayacak cuestayı 8milyona aldırdın, stoperim yok diyip leminanın üstünü çizip uefa listesine cuestayı yazdırdın lemina da dışarda kaldı,cuestayı da gittin sağbek oynattın

Olaya bak ya

Ya bunu normal bir insan allah kuran çarpsın ki yapamaz ya

Seri başı olup elenen tek takım biz olmuşuz, dun gece. Bu kadar rezillik üstüne hala bahane arıyorsun okan hoca.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt