GSC Haber Okan Buruk: "Kamp yaptık, havayı değiştirmek istedik aslında"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1741539819443.webp

Okan Buruk: "Dün, Dünya Kadınlar günüydü onların gününü kutlarım."

Okan Buruk: "Lig'deki 100. maçım her maç bizim için tecrübe. Bu yıl da yaşadığımız farklı tecrübeler var. Kamp yaptık, havayı değiştirmek istedik aslında. Beraber antrenman yapabilmek, ilk defa böyle bir boşluk yakalayınca böyle bir kamp yapma şansımız oldu. Yeni oyuncu sayımız fazla ve onların birbiriyle vakit geçirmeleri de düşündüğümüz bir şeydi."

Okan Buruk: "İsteğimizi, kalitemizi ve cesaretimizi ortaya koymamız gerekiyor."

Okan Buruk: "Güzel zeminlerden biridir Alanya. Akşam maçı. Geçen hafta gündüz maçında saat 16.00'da farklı bir zemin. Çok daha farklı oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Zeminin avantajını kullanmaya çalışacağız."

Okan Buruk: "Yunus Akgün'ün ağrıları devam ediyor. Çok oynamak istedi ama maçın başlangıcı değil ama sonradan bize katkı vermesi de çok önemli."

Okan Buruk: "İlk defa 1 kişi eksikle maça çıkacağız. İsmail Jakobs'un da dönmesiyle tam kadro olacağız."

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçı sonrası ceza almıştım. O paranın yarısını sizden alacağım çünkü size konuşmuştum (Gülerek). Türk futbolunun marka değerini düşürmüşüm. Konuşmanın yasak olduğunu bilmiyordum. O yüzden o paranın yarısını sizden alacağım."

Okan Buruk: "Güzel zeminlerden biridir Alanya. Akşam maçı. Geçen hafta gündüz maçında saat 16.00'da farklı bir zemin. Çok daha farklı oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Zeminin avantajını kullanmaya çalışacağız."

güzel. zemini beğendiyse alırız. ne zaman bir şeyi bahane etse maç zor geçiyor veya puan bırakıyoz

Spiker Morata soruyor, bu Yunusu anlatıyor. Morata'yı kanada koymuş olamaz değil mi bu? Olmasın.

eğer kazanamazsan bahanen ne olacak???

güzel. zemini beğendiyse alırız. ne zaman bir şeyi bahane etse maç zor geçiyor veya puan bırakıyoz
Namağlup geldik umarım namağlup döneriz demişti geçen hafta,hakkaten öyle de oldu 1 puan iyidir kafasındaydı

kamp derken ne yaptınız acaba?

Saha değiştirmekle otel değiştirmekle olmuyor bu işler.

tatil keyfi heee

Antrenman yerine barbekü partisi yapmışlar anlaşılan!

Aynen hava çok değişmiş daha kötü oynuyoruz

Davinson ve Osimhen hariç reziliz. Okan hoca herkesi geriye düşürdün kamplarınla

Kamp yerine tatil yapmışlar b3davadan. Okan burukla bu is olmaz

Mangal mı yaktınız devamlı kampta

Keşke kamp yapmasaydık aylardır top oynamayam lemina bile düşüşe geçti.

Geri
Üst Alt