GSC Haber Okan Buruk: "Kanatlarda çok fazla eksiğimiz var"

kanat oyuncusu adam nasıl mevkisi olmayan yer diyosun ki, canla başla da mücadele etmiyo normal bi mücadelesi var
bileğine yapılan hareket ve devam etme konusuna hak verdim
yıllık ücret konusunda cebinden ödeme lafına hak vermedim eminim ücret eleştirmişsindir bi noktada o yüzden bana cebinden mi verion deme hakkın yok.
art niyet de yok ayrıca antep maçının 2. yarısında iyi olduğunu söyledim. ilk yarı baya kötüydü ama hep ilerde kaldı.
Ucret konusunu ben pek elestirmem
Burasi TR ligi 2 milyon alti oyuncu gelmiyor zaten elestirilecek ucretler baska oyuncularda

Ornegin Zaha Ziyech Ndombele bu tarz adamlar evet kullandigin oyuncu faydali oyuncu mecbursun kimse gelmiyor bu ulkeye 2 milyon alti helede ismin Galatasaray ise beceriksizlik tabiki var yonetimde ama yapacak birseyde yok yalniz bu tip adamlar mactan kesinlikle kacmaz

İstediğin kanat olsun hocam

firinda-tavuk-kanat-resimli-yemek-tarifi(11).jpg

Sana transfer yasak

Zorunda kal da eldekileri oynat biraz

Zorunda kaldın diye Yunus izledik işte herif Messi gibi çıktı

Berat Gökdeniz Yusuf Eyüp ne cevherler var. Onları oynatacaksın transfer yasak

Sene başı kanat bolluğu var diye oğuz aydın 'ı aldırmamıştın.

Tüm parayı sterlinge verin sonra arkanıza yaslanip osimhen,sterlin,bay ve morata hucum hattini izleyin.

Berat Luş var. Buyuk harflerle yazayim hocam bak, BERST LUŞ VAR.

Yazin bolluk var diye Oguz Aydin'i almayan adamin 6 ay sonra aciklamaya bak. Valla senden razi degilim.

- Baris
- Yunus
- Sallai
- Jelert
- Berat Lus

Yeter da iste. Kullan bunlari.
Forvette zaten Osimhen-Morata-Mertens-Kutucu var. Cok fazla kanatla oynamaya da gerek yok yani.

eksiklerden şikayet etmeyelim lütfen sn hocam yönetim çalışıyor!

Geri
Üst Alt