Okan Buruk: "Kazanınca kurtuldum eleştirilerden. Şimdi van Bronckhorst eleştirilir herhalde"

Bahaneleri artık madride kadar uzadı. Yakında papau yeni gineden de bahane bulur.

Sezon basi belli cok mac oynanacak zorlaniyoruz diyorsan takimi iyi hazirlamiyorsun anlama gelir, PL.herifler neredeyse hee sezon bu sekilde oynuyor onlar insan degilmi?

Hâlâ boş yapıyor hâlâ boş konuşuyor. Bu tür bahaneler senin futbolcularını da tembelleştirir bahane ürettirir

Hocam rotasyonu biraz daha makul ve zamaninda mi yapsak? Yine de en iyisini sen bilirsin tabi. Yanindayiz hocam.

hocam öyle diyorsunda hep aynı 11 başlatıyorsun. Mertens dinlenseydi fena mı olurdu

şikayetçi sürekli daha bu yaşta hemde 10 sene sonra hiç çekilmez bir adam olur

Adam darbeye bağlı sakatlandı ne alaka

Dirsek atti ya onu da hepimiz gorduk ama hakem gormedi. Cuvaldizi kendimize yaldizi baskasina batiralim. Orada da macin kaderi hepten degisebilirdi. Surekli aglamasindan biktim.
Okan hoca eleştirecem diye fbjk li mesajı gibi mesajlar atmaya gerek var mı. Jacobs pozisyonu daha büyük hataydı. Fbjk liler 50 tane benzer pozisyonda kırmızı yemedi.

Okan Hocam gerçeklikten uzaklaşıyorsun.
Bi durup aynaya baksan ve hatalarını görsen. Geçmişi sürekli tekrarlamakla antipatik oluyorsun. Taraftar artık senden rezillik görmek istemiyor. Taraftar, Avrupa'da başarı, ligde ise şampiyonluk bekliyor.

Son 26 maçın 24'ünü kazanan Galatasaray var. Bence çok önemli bir sayı bu!

Bunun neyini övüyor?Arkadas delli oluyorum, karsinda rakip mi var? Hocasiz da ayni sonucu yakalardin bu ligde, insanlar anlamak mi istemiyor ? Süper Ligde rakiplerimiz ikinci lig seviyesinde, neden avrupanin dandik takimlarina zorlaniyoruz ozaman?

Okan hoca eleştirecem diye fbjk li mesajı gibi mesajlar atmaya gerek var mı. Jacobs pozisyonu daha büyük hataydı. Fbjk liler 50 tane benzer pozisyonda kırmızı yemedi.
Gol olmadi. Olsa VAR'a gitmese sitemini anlariz. Bir daha bana kus dersen bozusuruz.

Hangi maçtan sonra kovulur diye başlık açsak iyi olur artık, yolun sonu görünüyor

Geri
Üst Alt