- 6 Eylül 2014
- 95.587
- 66.031
- 4.608
Sen hiç kızıl saçlı defans gördün mü çok enderdirMetehanı topçu falan sanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen hiç kızıl saçlı defans gördün mü çok enderdirMetehanı topçu falan sanıyor
Ona buna 40 verdirmeseydin ozamanOkan Buruk: "Transfer için bütçeniz olması gerekiyor. Sadece TFF değil UEFA da var. Biliyorsunuz Osimhen'i transfer ettik. Sane gibi, Uğurcan gibi, Singo gibi, İlkay gibi çok önemli oyuncular aldık ama bu senaryoyu bilemeyiz. Ne olduysa her şey üst üste geldik sakatlıklardan dolayı. Sorumlu varsa tabii ki benim."
Zor dönem evet ama son cümlesinde performans alamadigimiz oyunculari cekeceksin kenara basta Ahmet, Yusuf, Kaan vs. Hepsini ekstra hayvan gibi calistiracaksin, 2-3 hafta vaktin vardi. Dün sakatlanmadi ya onca adam.Okan Buruk: "Benim için en zor dönem buydu. Bugün kulübemizde bir tane savunma oyuncumuz yoktu. Bunu hesaplamak çok zor. 25 tane oyuncu alırsınız, hepsini oynatamazsınız çünkü takım içerisinde oyunculara da süre vermek çok önemli. Hiç kimse sakatlanmayabilir ama bu dönemde hepsi üst üste gelince herkesin ortak söylediği şey 'kadro daha geniş olabilir miydi' oldu. Burada performans alamadığımız oyuncularımız da olunca kadromuz çok daraldı."
Ama söylendi kardeşim sana bu defalarcaOkan Buruk: "Benim için en zor dönem buydu. Bugün kulübemizde bir tane savunma oyuncumuz yoktu. Bunu hesaplamak çok zor. 25 tane oyuncu alırsınız, hepsini oynatamazsınız çünkü takım içerisinde oyunculara da süre vermek çok önemli. Hiç kimse sakatlanmayabilir ama bu dönemde hepsi üst üste gelince herkesin ortak söylediği şey 'kadro daha geniş olabilir miydi' oldu. Burada performans alamadığımız oyuncularımız da olunca kadromuz çok daraldı."
Yok lan adam şansızlık yasadik diyor. Hala geniş diyor. Güzel kafası var adaminBahanetor. Desene ben ileriyi göremedim. Desene dar kadronun müsebbibi benim diye. 12 kişiyle oynadık desene. Yazık vallahi bize Yazık oluyor. Başkanın ile şampanya patlat sal gitsin