Okan Buruk: "Köhn maç öncesi toplantısından önce kendisini kötü hissedince kadrodan çıkardık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1723829588442.png

Maçtan önce Okan Buruk:

“Bugün 100. maçım olduğunu ben de bugün öğrendim. Bu süreçte 2 şampiyonluk yaşadık. Bu takımın altyapısından yetişen biri olarak çok kıymetli. Çok önemli. Geçen sene burada şampiyon bitirdik. Her maç önemli. Bundan önceki senelerder sürdürdüğümüz galibiyet serleri gibi, aynı mentalitede girdik bu sezona. Bugün burada yine kazanmak istiyoruz.”

— “Ali Çamdalı, Rizespor’da beraber çalıştığım bir arkadaşım. Konyaspor’a da yakışıyor. Geçen hafta son 5 dakikada maçı çevirdiler. Önemli bir galibiyet aldılar. Bugün farklı dizilişte sahada yer alacaklar. Ben de bugün kendi oyuncularımdan iyi bir performans bekliyorum."

— "Köhn maç öncesi toplantısından önce kendisini kötü hissedince kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Bizim için de beklenmedik bir gelişme oldu. Kendi istediklerimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Geçen hafta belki herkes Galatasaray’ı beğenmedi ama ligin istatistiklerinin üstünde bir maç ortaya koymuşuz. Maçlarda maalesef topun oyunda kalma süresi konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bu ligimizin genel sorunu. Buna rağmen yüksek gol beklentisi üreten bir takımız.”

— Okan Buruk: "Çok önemli oyuncularımız var. Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu... Gerçekten çok önemli oyunculara, takıma ve şampiyonlukta önemli rol oynamış oyunculara sahibiz. Bütün oyuncularımızı kullanacağız. Çok yoğun bir tempoya giriyoruz."

Hocayı gergin ve baskı altında gördüm ayrıca bir şeylerle inatlaşıyor gibi bir havası var

GS hocalığı çok zor iş

Ya efendi gibi söyle hocam ya -- hasta oldu -- bişey oldu ufak ağrı - ani hasta ...

çocuk mu kandırıyorsunuz ya

Benim kararım de geç - performansını yükseltmesi lazım falan de.

Son düzenleme:
Bu da hamza sendromuna yakalanmış her fırsatta taraftara laf çakmanın derdinde

Okan Buruk: "Geçen hafta herkes Galatasaray'ı beğenmedi ama lig istatistiklerinin çok üstünde bir Galatasaray vardı. Bunu devam ettirmek istiyoruz."

Bats son dk golü attı götü zor kurtardık sen hangi maçı izledin yaw

Okan Hocadan nefret eden ciddi bir kesim var .Bunların yüzde 30 'u hiçbirşeyi beğenmeyen Galatasaraylılar yüzde 30 'u okan hocayı en başından beri istemeyenler, yüzde 10 'u benimde bulunduğum maç maç skora göre hocayı beğenmeyen veya olumlu skor olunca beğenenler geri kalan yüzde 30 u şerefsiz febejekeliler

Okan Buruk: "Geçen hafta herkes Galatasaray'ı beğenmedi ama lig istatistiklerinin çok üstünde bir Galatasaray vardı. Bunu devam ettirmek istiyoruz."

doğru söylüyor hücum istatistliklerinde en iyisi bizdik geçen hafta

Okan Buruk: "Çok önemli oyuncularımız var. Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu... Gerçekten çok önemli oyunculara, takıma ve şampiyonlukta önemli rol oynamış oyunculara sahibiz. Bütün oyuncularımızı kullanacağız. Çok yoğun bir tempoya giriyoruz."

yazın - maç kampında - aniden bir şeyler oluyor ...

Yoo, gayet hakli. Istatistik olarak en iyisi biziz. Ziyech, Baris bin tane sansi bok etti diye suclu hoca mi oldu?

Okan Buruk: "Çok önemli oyuncularımız var. Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu... Gerçekten çok önemli oyunculara, takıma ve şampiyonlukta önemli rol oynamış oyunculara sahibiz. Bütün oyuncularımızı kullanacağız. Çok yoğun bir tempoya giriyoruz."
Zaha övüyodun ziyech övüyodun yusuf övüyodun hoca. Berkan demirbaya falan mı kaldın

planlaman harika hocam .

trasnfer diye kadroya almadığın adam kalıyor , uefaya bildiriliyor ama maç kadronda yok.

yönetimden başlayıp gelen kanser gibi iletişim ve sözler var

Yogun tempoya giriyoruz

önumuzdeki hafta lig maci ertelendi, ondan sonraki hafta milli ara...

Geri
Üst Alt