Okan Buruk: "Kopenhag deplasmanından ders aldık. İyi hazırlandık"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Okan Buruk: "Karagümrük maçını kazanmak istiyoruz. Şota Arveladze takımın başına geçti. Oyun içinde neler değişeceğini göreceğiz. Daha çok üretmemiz gerekiyor. Kopenhag deplasmanından da bu dersi aldık. İyi hazırlandık. Kazanarak yola devam etmek istiyoruz."

Zırt pırt gelişine orta kesmeyeceğiz diye anladım

Kerem'i oynattığına göre iyi ders almışsın..

Kerem’i oynatacak tabi kimi oynatacak başka şu kelle alma fetişizminden bir vazgeçin

Hocam umarım ders almisindir bize karşı kapanan ilk takıma karşı göreceğiz bakalım aldikmi ders

Öyle sanıyor ama her defasında başka bir yanılgıya düşüyor. Ziyech 10 numarada oynayabilir ama sağ kanatta bizim oyunumuza gitmiyor işte ilk 11’de.

Hocam yavaş yavaş yumurta dayandı kapıya.
Fb derbilerinde böyle oynatırsan, Galatasaray imparatoru tek toplantıda yolladı, sana ne yapar bir düşün.
Abiler taraftarlar da seni kurtaramaz. Ne yap et takımı hazırla, taktiği ve oyuncuları iyi seç ve en önemlisi gol yemeden önce değişiklik yap.

Okan Buruk: Ben mi demişim
Sinan Engin sesiyle

Ne güzel dersler çıkarmış, ne kadar iyi hazırlamış takımı yauv

Çıkardığı dersler ve yaptığı hazırlıklar işe yaramış. Kendimizden daha kaliteli bir takıma karşı bir şekilde bulduğumuz skoru maç sonuna dek koruyabilmenin pratiğini yapmış olduk. Tebrik ederim muhterem hocam!..

Çok sevdiğim Okan Hocamız için bu tür bir mesaj yazmış olmaktan dolayı üzgünüm...

Çıkardığı dersler ve yaptığı hazırlıklar işe yaramış. Kendimizden daha kaliteli bir takıma karşı bir şekilde bulduğumuz skoru maç sonuna dek koruyabilmenin pratiğini yapmış olduk. Tebrik ederim muhterem hocam!..

Çok sevdiğim Okan Hocamız için bu tür bir mesaj yazmış olmaktan dolayı üzgünüm...
Eleştiri gayet haklı, oyun olarak toparlanmak bir kenara dursun daha kötüye gidişat var ise bu dile getirilir, ben kronik olarak yaşadığımız sorunların hiçbirisinin giderilmiş olduğunu görmedim mesela sahada. O zaman bu ders çıkarılmış bir oyun mu diye Hoca'ya soru sormam çok doğal.

Geri
Üst Alt