GSC Haber Okan Buruk: "Lemina'yı 3 maç üst üste oynatmıyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Uzun süredir içerde maç oynamıyorduk. Taraftarımızı çok özledik, onlarla birlikte maçın havası çok farklı. Çok motiveler, biz de öyleyiz. Göztepe deplasmanı bizim için çok kritik bir virajdı. Orada önemli bir galibiyet aldık. Bu tür galibiyetleri taçlandırmak için bu maçı kazanmalıyız. Ligin boyu çok kısaldı. Nisan ayına geldik. Mayıs yaklaşıyor. Galatasaraylılar'ın mottosu çalışmaya başladı. Mayıslarda güzel şampiyonluklar yaşadık. Hedefimiz yine bu.

Birkaç oyuncu değişikliği yaptık. Bu hafta 3. maçımız. Özellikle Lemina'yı 3 maç üst üste oynatmıyoruz. Sakatlık riski olan bir oyuncu. Yunus dün antrenmana çıktı. Oyunun devamında onu kullanabiliriz. Sara'yı dün denedik, durumunu oyun içinde göreceğiz."

Lemina , gabriel sara , yunus akgun , osimhen , asprilla , gunay guvenc Fenerbahce macinda olmayacak anladim bu habere gore

Lemina çok iyi bir oyuncu. Ama her izlediğimde sürekli gücünün sonunda gibi bir izlenim veriyor bana. Asla pes etmeyen bir yapısı olduğu için de sınırlarını zorluyor. Sakatlığı bu yüzden.

Sene sonu büyük temizlik lazım. Leminayı severim, karakteri de çok iyi takım için faydalı bi oyuncu ama oynayamadıktan sonra bize yararı yok. Düşük maaşla kalmasına ok diyebilirim sadece

yav yeter mıllete bedava para verıyoruz lemınası icardisi bi defolun gidin su takımdan

Sene sonu büyük temizlik lazım.
Working Work In Progress GIF by Chinesport

3 maç üst üste oynar ama 1 haftada 3 maç oynaması sakıncalı olur. Dinlendirilmesi doğru Ts ve Göz deplasmanı sonrası.

Önemli olan eksikliğini hissetmemek.

Sene sonu büyük temizlik lazım. Leminayı severim, karakteri de çok iyi takım için faydalı bi oyuncu ama oynayamadıktan sonra bize yararı yok. Düşük maaşla kalmasına ok diyebilirim sadece
En düşük maaşla oynayan orta saha o zaten daha ne düşecek lan

Bu performans çizgisini devam ettirecek olsa stoper ve orta saha rotasyonunda kesinlikle devam ettirirdim, ana plandan çıkınca salmayacağından emin olsam.

Geri
Üst Alt