GSC Haber Okan Buruk: "Maç bittikten sonra daha rahat transferi konuşuruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Bizim grup, güçlü bir grup. Trabzonspor, Alanyaspor ve Başakşehir kazanarak devam ediyor.. Kazanırsak bir sonraki turu garantileme yolunda olacağız. Türkiye Kupası'na önem veriyoruz. Bunu geçen sene de gösterdik."

Galatasaray'da transfer ne durumda?

Okan Buruk: "Geçen hafta iki oyuncu aldık. Bu transferler bize güç kattı.. Bugün de geleceğe yönelik ümit veren, Portekiz'de başarıyı gösteren ama yaş olarak genç oyuncu, Renato İstanbul'a geldi. Onunla ilgili son işlemler tamamlanıyor.. Transferin son günleri. Bu süreçte de bakıyoruz."

Okan Buruk: "Transferin son günleri. Yarın Avrupa listesi teslim edilecek. Tabii ki bakıyoruz. Bugün maç olduğu için maça odaklıyım. Maçtan sonra rahat şekilde konuşuruz."

Sen işine bak transferi başkana bırak

Transferi kapattık gibi konuştu biraz kırgındı açıkçası şampiyonlar Ligi bittikten sonra belki mayıs ayini görmeden istifa edebilir diye düşünüyorum

Rezalet
Tek kelime
İstifa

kapattik herhold

5 yıl sonra 11 de diyor ben gittikten sonra yani.

Nereye gidiyorsan git be. Singo yu kötürüm bıraktınız jakops u engelli. Sane 15 dakika boyunca anlamsız macta sakat sakat oynadı. Sen bunların hesabını ver önce. Geçen sene lemina yi yazmadın kadroya. Bu sene de bir saçmalık yaparsın zaten. Buralar senin seviyen degil yallah Beşiktaşa

Son dakika transferi olmassa Nhaga ile transferi kapadik. Diyecek

Niye maç bittikten sonra. Mirin kırın etme artık be

Osimhen i oynatsaydın yenemezsin sen şimdi İS yi Osimhen'siz.

ya yürü git

ödün kopuyo transfer kelimesini duyunca

Transferi kapattık gibi konuştu biraz kırgındı açıkçası şampiyonlar Ligi bittikten sonra belki mayıs ayini görmeden istifa edebilir diye düşünüyorum
O zaman gelen transferleride iptal edebiliriz sanirim

Kapattık diyemedi maçtan önce tribünlerden tepki olur diye. Maçtan sonra kapattık diyecek

Geri
Üst Alt