GSC Haber Okan Buruk: "Maç zor değildi, biz zorlaştırdık"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20260226_022221.webp

Okan Buruk: "Maç zor değildi, biz zorlaştırdık. Yaptıklarımız bu zamana kadar yaptıklarımızla uyuşmadı."

Okan Buruk: "Son 16'ya kaldığımız için çok mutluyum. Buna şükrediyorum. Bunun değerini bilmek lazım. Ama özellikle 11'e 10 kaldıktan sonra sanki rakibimiz 11 kişi, biz 10 kişiymişiz gibi bir oyun ortaya çıktı. Tabii bu da teknik adamı bazen oyun içinde çaresiz bırakıyor."

Okan Buruk: "Takım olarak çok daha çalışacağız. Kendimi de değerlendireceğim. Oyuncularım için de bireysel olarak kendilerini değerlendirmeleri için birlikte ders aldık."

Okan Buruk: "Kötüyü de gördük... Daha iyisini yapmak için elimizde şans var. Daha çok çalışacağız.

Kendimi değerlendirmek ve oyuncularında kendilerini değerlendirmesi adına ders niteliğinde bir maç oldu. Turu geçtik ama çok büyük ders aldık."

Okan Buruk: "Hem toplu hem topsuz, hem ofansif hem defansif; hiçbir şeyi iyi yapmadık. Şanslı bir gece geçirdik bence. Daha kötüsü olabilirdi. Ders oldu bizim için..."

Okan Buruk: "Osimhen oynadığı oyun dışında önemli bir gol attı. Maçın adamı oldu. Tebrik etmek gerekiyo. Ona daha çok top getirebilseydik aslında bunu daha iyi yapabilirdik."

Okan Buruk: "Singo'nun orta saha performansından memnun kaldım. Bundan sonra orta saha performansı kullanabileceğimiz bir opsiyon olarak ortaya çıktı."

Okan Buruk: "Bir önceki maçın performansına baktığımızda 'Galatasaray finale gider' dersiniz. Bugünkü maça baktığımızda 'Galatasaray hiçbir yere gidemez' dersiniz. Bu oyunu daha dengeli hale getirmemiz gerekiyor. Hayalimiz bir sonraki turu geçmek."

Son düzenleme:
özür dileriz hocam.

insan önce özürle başlar şu maç sonunda.

sen zorlaştırdın SEN

Helal hocam, güzel açıklama. İlk maçtan sonra şuradan tur versek yazık olurdu. Eksiklerden ders çıkaracağız.

Kusura bakma hocam 10 kişi kalmalarını planlamamıştık sende haklısın.

Hafta sonuna kadar ismini dahi duymak istemiyorum.

Özeleştiri falan yapmıyor büyük hatalar yapıyor oyuncu kaybetmeyecem diye hak edeni oynatmıyor isimleri oynatıyor

Geri
Üst Alt