GSC Haber Okan Buruk: “Maçı boş verin, burada canımızı kurtardığımız için şükrediyoruz“

Kimse merak etmesin diyorsun hoca ama 1 aydir sahada berbatiz.

En "kolay" avrupa macinda sahada bir halt yokken surekli kart istedin kenardan.

Once saha icini yukseltmek lazim, hakemlerle ugrasmak ondan sonra geliyor hoca kusra bakma. Ozellikle bu sezon baya siritiyor su detay

İngiltere'de, İspanya'da veya Almanya'da emin olun ki böyle bir maçtan sonra ne oyuncuya ne TD'ye, herkes hakeme yüklenir, birliktelik doğar.

Okan hocayı yarın eleştirin, bugün koruyun. Takımı oyunu yarın eleştirin, bugün kollayın.

Çünkü bugün derbide şerefsiz bir varlık seyrettik.

Takımınızı yedirmeyin.

Elbette güç yönetimde. Olayı yönetim yapacak, ancak sadece 1 taraftar bile olsak kendi başımıza, bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Biz önce kendi aramızda birlik olacağız.

kısaca diyorki ben sıçtım idare edemiyorum kaç maçtır takımı toparlayamadım bok gibi oynuyoruz hadi kenetlenelim

güzel

baş üstüne

samsun maçında öldürek rakibi

biz de gerekirse kurşun atıp yeriz Cimbom için

Kimse merak etmesin diyorsun hoca ama 1 aydir sahada berbatiz.

En "kolay" avrupa macinda sahada bir halt yokken surekli kart istedin kenardan.

Once saha icini yukseltmek lazim, hakemlerle ugrasmak ondan sonra geliyor hoca kusra bakma. Ozellikle bu sezon baya siritiyor su detay
avrupa belasından ve milli takım belasından kurtulmadan o iş cok zor hocada farkında vardı ama geç oldu
devre arasına lider gitmek fenere bu tokadı atmak iyi oldu her açıdan

avrupa belasından ve milli takım belasından kurtulmadan o iş cok zor hocada farkında vardı ama geç oldu
devre arasına lider gitmek fenere bu tokadı atmak iyi oldu her açıdan
Orasi oyle tabi gunun kaybedini biz degiliz kesinlikle.

Fakat su hakem faktoru artarak devam eden bir pislik olsa bile sen 2yi atacagin bi 10 dk oyunh koy. Hakem bile caresiz kalir.

İkinci yari bitek sanenin sutu var(bide osinin caprazdan sutu ama zordu onun girmesi). Sane saraya biraksa bombos sutta 2 olsa yasin bile kurtaramazdi

Ne dedi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özetle: ne oynadınız ki hakeme sallıyorsunuz diyor. Kaç maçtır puan kaybediyormuş da galatasaray kimse birşey demiyormuş. Şerefsiz! Ulan sana göre kötü oynayan her takımı biçmek serbest olsun o halde. Takımın yarısı sakat kötü oynuyormuşuz. Şikayet edemezmişiz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt