GSC Haber Okan Buruk: "Maçlara hazırlanırken stres ve baskı var"

Gecen haftadan bahsediyon da mac sonu rakiple sarmas dolasti butun takim. Ne stresi?

Eee sen bunun için orda değil misin , al futbolcuların stresini

Okan Buruk: "Bazen uyandırmak gerekiyor takımı. Ben de konuştum, oyuncular da konuştu. Bazı bölümlerde uzun top da oynamaya başladık. Osimhen sahada olunca, oyuncunun aklında Osimhen'e uzun top oluyor. Kısa çözümler varken... Opsiyonlar yaratmaya çalışıyoruz. Bunu daha çok kullanabilirdik. Uzun topları da çok kullandık. İkinci yarı uyandığımız ve oyun içerisinde girdiğimiz bir maç oldu."

2-1den sonra forvetin osimhen 3ü yapamıyorsa senin bi sucun yok

Çıkıp diyeceksin ki sen 10 maç kaldı hepsini alıp şampiyon olacağız.

Bir iftar yemeği organizasyonu aileler ile birlikte sonra da.

Bu işler stresliyiz demekle olmuyor sen demek ki öylesin. Hoca stres yaparsa takım da yapar. Hoca stres yapamaz.

Okan Buruk: "Bazen uyandırmak gerekiyor takımı. Ben de konuştum, oyuncular da konuştu. Bazı bölümlerde uzun top da oynamaya başladık. Osimhen sahada olunca, oyuncunun aklında Osimhen'e uzun top oluyor. Kısa çözümler varken... Opsiyonlar yaratmaya çalışıyoruz. Bunu daha çok kullanabilirdik. Uzun topları da çok kullandık. İkinci yarı uyandığımız ve oyun içerisinde girdiğimiz bir maç oldu."
hocanın arkasındayız

Uzun top eleştirilerine de alınmış açıklama yaptığına göre.

Onu da oyunculara atmış gerçi kolaya kaçıyorlar diye.

Gariban hatayi pasayi kendi sahanda feneri yenemezsen stres olur tabi
Gecen hafta kazansan hersey bitmisti

4+1 fark önde olan takım niye stresli peki özgüven yoksunu herif 8 puan gerideyken FT özgüvenli bir şekilde camiaya biz kapatarız imajı veriyordu. Bu 5 puan önde elimiz kolumuz titriyor stresliyiz diyor.

Biri siyasete çok giriyorsa sağlam ...çıyor demektir..

Saçma sapan puan kayıplarıyla sen takımı strese soktun alacağın iki tane maçtı sonra rakip kendi kendini yiyecekti zaten.

Maçlara hazırlanırken stres de var mı? Elbette var. Baskı da var. Geçen hafta aldığımız beraberlik sonrası oyuncuların üzerinde bu baskıyı hissedebiliyorsunuz.

Yav böyle şeyleri basın önünde niye yansıtıyorsun camiaya. Böyle amatörlük olur mu ya.

Ne stresi hocam ya cillop gibi tesise taşındın yediğin önünde ligin en iyi oyuncuları sende
ben bu işin altından kalkamadım demiyon da stres falan ,
salak mıyız biz işine bak hocam iyi çalıştır takımı

Geri
Üst Alt