GSC Haber Okan Buruk: "Maddi anlamda ve hiçbir şeye bakmadan çok önemli oyuncular gelecek"

Singoyu en risksiz sekilde sahaya dondurecekmisiz. Antep macinda kadroda olabilirmis

Evet kaliteli üst düzey oyuncu almak tabiki daha zor.Ama bu sizin için artık mazeret değil.

Bence gundizide elit oyuncu ama aldılar oynatıyorlar.

Yedek kulübesinde oyuncu yok , hala elit diyorsun. İş bilmez bir hocasın. Yedek stoper, dennis tarzı orta saha, Yedek forvet elit mi olacak ? İlla her adama 30-40-70 vermeye alıştın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu fena halde şımartıyor yönetim nedense

Ama göremiyorlar, bu adam her sene 100 harcamaya sadece dandik ligi alıyor, avrupada young boyslar praglar azler gilloiseler tır gibi geçiyo üstümüzden

Yazık gsmin düştüğü hale

İnşallah gerçekten elit oyuncudur. Cuesta gibi bir elit oyuncu olmasin

Okan Buruk: "Transfer olacak.. Maddi anlamda hiçbir şeye bakmadan Galatasaray'a çok önemli oyuncular gelecek."

Kalli gerets luce olsam buna verilen imkanları gördükten sonra kalp krizi geçirirdim ne imkansızlıklarla mücadele ettiler

Hepsinin rızkını sen yedin

Çok elit oyunculara gittiğinizde burda biraz yavaş ilerleyen görüşmeler olabiliyor.

Neden cok elit futbolcu pesinde kosuyoruz hep? Sonucta hocamizda cok elit degil.

Bırak hocam takımın en az 10 tane adama ihtiyacı var sen gitmişsin elit melit diyorsun. Önce giydiği formanın hakkını verecek adamları alın sonra elite gidersiniz.

Hocam soğukkanlı açıklamalar yapmış. Relax yine.

Bunu fena halde şımartıyor yönetim nedense

Ama göremiyorlar, bu adam her sene 100 harcamaya sadece dandik ligi alıyor, avrupada young boyslar praglar azler gilloiseler tır gibi geçiyo üstümüzden

Yazık gsmin düştüğü hale
Bu yonetimin iyi yaptigi her hangi birsey yokki.Klubu diger branslar ozelinde takip eden herkes ne kadar rezil halde oldugundan bahsediyor.Bi tek futbol var basarinin oldugu onda da parayi harcayip hocayla birlikte gelen sampiyonlugun arkasina saklaniyorlar bence sebeb bu.

Subattaki tutulmanin değerini bil hoca

Karşıdaki once saturnune kare yiyecek,üçgeni aldım derken

Sonra sanirim merkurune ve uranusun gotune kare yiyecek

Geri
Üst Alt