Okan Buruk: "Mikautadze’yi 3 senedir takip ediyoruz"

Jesus-Ismail Kartal- Mourinho hangisi zorladı sizi?

Okan Buruk: "Jesus, Türkiye dışında her yerde kazandı. Önemli bir teknik adam. Ismail hoca başarılıydı, ikinci oldu ama önemli başarıydı. Mourinho'nun Türkiye'ye gelmesi önemli şans. Üçü de çok kaliteli."

Mikau'nun olma ihtimali yok demek ki hocanın ismini verdiği oyuncular genellikle transferi olmayacak oyuncular oluyor genelde.

Okan Buruk: "Bu seneyi şampiyon olarak bitirmek istiyorum. Özellikle Mourinho'nun önünde ligi bitirmek, onun önünde olmak tabii ki bizim teknik adamlar için önemli bir şey. Önemli bir şans aslında Türkiye futbolu için."

Okan Buruk: "Mikautadze’yi 3 senedir takip ediyoruz. Çok beğendiğim bir oyuncu. Oyuncuyla hiç görüşmedim. İlla bunu istiyoruz diye hiçbir oyuncuya yaklaşmıyoruz. Elimizde önemli bir kadro var. Bu kadroya, bütçemize göre kimleri alabiliriz diye bakıyoruz."
3 senedir boşuna takip etmişiz, 2. ligdeyken alsaydık ya

Okan Buruk:

"Bu sezon ana hedefimiz UEFA Europe League'de final oynamak. Finale çıkmak istiyoruz."

Okan Buruk: "Bu yıl Beşiktaş maçında 4-4-2 başlayacaktım. Icardi - Osimhen şeklinde. Ben bunu Mertens'e anlatırken 'Mister tamam biliyorum problem yok sen hiç şey yapma' dedi. Bu tür oyuncuların olması, neredeyse hoca olgunluğunda olması çok önemli."

Okan Buruk:

"Daha fazla Türk oyuncunun Avrupa'daki kulüplere gitmesi gerekiyor. Türk futbolunun gelişimi açısından bunu önemsiyorum."

Okan Buruk: Elias Jelert, 21 yaşında ve geleceği olan bir oyuncu. Üstüne koyarak gidiyor, çok çalışkan. Jelert, verdiğiniz paraları çıkarabilecek bir oyuncu.

Hoca mika için epey istekli anlasilan ama medyada dillendirilmeside canını sıkıyor dogal olarak

Okan Buruk: "Icardi için Yener hocamızın ön görüsü, yeni sezona hazırlık. Sakatlık 6-8 ay sürebilir. Lisansı askıya alma düşüncemiz yok ama yabancı sayısı ve Avrupa'daki kadro durumu önemli. Doktorun raporu belirleyici olacak."

Şimdi bu lisans askıya alınabiliyor mu anlamadım hani olmuyordu? ''düşüncemiz yok ama yabancı sayısı'' gibi bir cümle geldiyse sanki son çare olarak bu ihtimali açık bırakmış hoca.

Ziyeş çıkıntılık yapıp gitmiyorum derse bu yola başvurma gibi bir plan mı var acaba.

Geri
Üst Alt