GSC Haber Okan Buruk: "Monza maçında gençlerin çoğunlukta olduğu bir maç oynadık ama bir daha bu 11'le çıkmayız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Büyük ihtimalle böyle bir ilk 11'le başka bir maça çıkmayız. Birçok oyuncu bizle beraber olmayacak. Çok ölçü alabileceğimiz bir maç değil. Tam kadro çıkmak farklı bir şey. Bugün oynayan birçok oyuncu belki bizimle yer almayacak veya daha az süre alacak. Dolayısıyla en az hasarla geçilen maçlardan biri olarak görüyorum. Genç oyuncularımız için süre almak önemli."

Okan Buruk: "Gençlerin çoğunlukta olduğu bir maç oynadık. Bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Önceliğimiz oyuncuların fiziksel gücünü artırmak. Yaklaşık 10 oyuncumuz eksik. Diğer oyunculara şans verdik ve bir yandan kadromuzu şekillendiriyoruz. Sonuçtan mutlu değiliz elbette. Bir sonraki hazırlık maçında milli oyunculara da yer vereceğiz. 1 hafta daha buradayız. İyi bir kamp dönemi geçireceğiz."

Okan Buruk: "Ugochukwu, topun bizde kalmasını sağladı. Genel olarak performansından memnunum."

Okan Buruk: "Nelsson bence çok iyi maç çıkardı. Ayakta kalan oyunculardan biriydi."

Okan Buruk: "Fiziksel olarak en iyi durumda değiliz. Güzel bir hazırlık maçı oldu. Kazanabilseydik daha mutlu olacaktık. Fiziksel olarak oyuncuların gelişimini görmek ve genç oyunculara şans verme anlamında bizim için faydalı bir maç oldu."

sende iyi durumda degilsin hocam,rakiplerin gücleniyor ama senın takımı cogunu degistirmen lazımken kafan bodrumdan gelememiş gibi

En azindan 14 yasindan beri konusulan Ada'dan da bir bk olmayacagini gormus olduk herif profesyonel seviyenin cok uzaginda hala..

En azindan 14 yasindan beri konusulan Ada'dan da bir bk olmayacagini gormus olduk herif profesyonel seviyenin cok uzaginda hala..
Yaşından dolayı güç, gelişim kısmını es geçiyorum. Sahada Nhaga dışında kendini kanıtlamaya çalışan kimse yoktu. Nhaga net süre almalı, çoğu yedekten potansiyel olarak daha iyi en azından olumlu iş yapıyor :asd:

Ada'ya gelecek olursak, Nhaga'da gördüğümüz hırsı onda göremedik. Fiziğin yetmeye bilir, kötüde oynayabilirsin ama kötü koşamazsın. Mesela geçen sene inişli çıkışlı formunu bir kenara bırakırsak, Sane bile geriye gelip adam kovalıyor veya press'e katılıyordu. Ada bu tarz maçlarda bunun 2 katını yapması lazım, tabi ki deli dana gibi sağa sola koşsun demiyorum ama verimli şekilde press'e katılabilir top kovalamaya çalışabilir, hiç biri yok bunda.

karşıdaki rakip sezona hazır as takımdı galba serie a da ilk 5’e girer

Bizim.genclerin hali ne yav? Arkadas cok mu zor su alt ligden takim al projesi? Über yetenek olmadikca hic bir genc bu sekilde kendini kanitliyamaz. Kamp da bir iki maca cik , belki A Takimlarla antremanlara cik okadar, ne olacak ki sanki? Gönder alt lig takimina oynasinlar bütün sezon, baktin varlik gösteremiyir yol ver gitsin.

Yaşından dolayı güç, gelişim kısmını es geçiyorum. Sahada Nhaga dışında kendini kanıtlamaya çalışan kimse yoktu. Nhaga net süre almalı, çoğu yedekten potansiyel olarak daha iyi en azından olumlu iş yapıyor :asd:

Ada'ya gelecek olursak, Nhaga'da gördüğümüz hırsı onda göremedik. Fiziğin yetmeye bilir, kötüde oynayabilirsin ama kötü koşamazsın. Mesela geçen sene inişli çıkışlı formunu bir kenara bırakırsak, Sane bile geriye gelip adam kovalıyor veya press'e katılıyordu. Ada bu tarz maçlarda bunun 2 katını yapması lazım, tabi ki deli dana gibi sağa sola koşsun demiyorum ama verimli şekilde press'e katılabilir top kovalamaya çalışabilir, hiç biri yok bunda.

Nhaga 3 ay oncesine gore bile fiziksel olarak cok degismis bizimkiler kendi yas grubunda mac basi 2-3 gol atinca kendini Kane zannediyor

Boyle maclar oynamak icin neden yurtdisinda organize kamplarla ugrasiyoruz ,ben bunu anlamiyorum.

Oynamayacaklar etmeyecekler ama hazirlik macinda oynatalim dedik, avusturya yapalim dedik bi.

Garip geliyor bana bu mantik.

Boyle maclar oynamak icin neden yurtdisinda organize kamplarla ugrasiyoruz ,ben bunu anlamiyorum.

Oynamayacaklar etmeyecekler ama hazirlik macinda oynatalim dedik, avusturya yapalim dedik bi.

Normalde transferi bitirsen yeni oyuncuları oynatıp uyumu saglarsinda yeni oyuncu yok eski oyuncularinda ne vereceği belli

millet yıl boyu kafa ütülğyor diye

Biz neden kamp yapıyoruz önümüzdeki sezon oynatacağımız adam yok takımda kiraya şutlayacaklarımız için avusturyada kamp yapıyoruz rezalet yönetiliyoruz

Geri
Üst Alt